Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 ............... 288

kompresor z chladničky

Chcel som sa opýtať či možem použiť na vzduchovanie akvária kompresor z chladničky.

Založil: Rado » více k tématu (počet reakcí 4)

Prosim o pomoc a radu...nefunkcni filtr

Prosim o radu, mam filtr fluval maly vnitrni, akvarium kolem 6o litru. Ale mam problem s filtrem, vzdy mi funguje tak dva dny a potom prestava filtrovat(i kdyz je komplet vycisteny), kdyz s nim zatresu, tak se rozjede...ale jsem z toho cela nestastna, prijdu napr. po celem dnu a filtr nefunguje. Moc moc dekuji za radu :-)

Založil: Gianelka » více k tématu (počet reakcí 10)

jake svetlo na akvariu

dobrej poradi me nekdo jake osvetleni mam dat na akvarko 160cm dlouhe x 60 cm vyska a mam tam ocellaty ryby diky

Založil: fiat1313 » více k tématu (počet reakcí 1)

Dotaz na Tlamovce

Prosím mam takovy dotaz nevím coto znamena ale rybicky se porad otiraji o nejake kameny nebo drevo pisek a td. a nebo trepu hlavou nevite coto je ? dekuji za odpoved

Založil: Tullamore_cz » více k tématu (počet reakcí 18)

Sera Siporax - zázrak nebo podvod?

Sera Siporax - je to zázračné filtrační médium nebo jen marketinkový tah na zákazníky? Uvažuji o jeho použití ve vnějším skleněném filtru. Napište své zkušenosti.

Založil: dubici1 » více k tématu (počet reakcí 66)

mini zoo ve Štramberku

Dnes jsem navštívil mini zoo ve Štramberku a byl jsem velice zklamaný. Má tam akva Malawi typuji asi 3000 litrů, ale řekl bych ve strašném stavu. Je mi těch ryb fakt líto, má tam pohromadě 4ks Frontosy a kolem 30ks tlamovcu malavi. Ta filtrace je tam fakt ubohá -filtrační hlava s kostkou 20x20cm, žádný jiný filtr jsem nepostřehnul. A osvětlení taky velice mizerné. Když jsem tam byl naposled, asi před 4roky tak to bylo uplně o něčem jinem, ale ted fakt hrůza. Pokud tam někdo byl, tak může posoudit sám.

Založil: Nik » více k tématu (počet reakcí 1)

Kancik cervenooky-naroky na prostor?

nezlobte se ze narusuji afrikanske forum, ale nevim kam se obratit: skutecne pro par techto krasnych cichlid staci 150l akva jak pisou zde? http://rybicky.net/atlasryb/kancik_cervenooky#dalsifoto jestli ano, mam vyhrano, chci jen dve ryby tohoto druhu (plan je koupe nekolika malych pro spontanni vyber paru a pak odprodej, ponechani jen jednoho paru), ovsem udaje na webu se velice ruzni co do naroku na akvarium. Prosim piste kdo mate zkusenosti, mnohdy se to prehani a jen opakuje co se cetlo. Akva by melo cca 85*40*50 cm.Dik

Založil: HonzaK » více k tématu (počet reakcí 8)

Zkušenosti s kupujícími ?

Dobrý večer všem.Nejsem žádný velkochovatel,ale pár akvárek mám a občas nějaké tlamky prodávám.Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s prodejem?Poslední dobou ,když přijde zájemce pro ryby,tak mam kolikrát sto chutí mu ryby neprodat a poslat ho pryč.Zatim jsem to neudělal a raději vysvětluji jak se o rybky starat,co potřebují a tak dál.Obávám se,že to neni moc platný.

Založil: Dyx » více k tématu (počet reakcí 13)

Kde je moje diskusní vlákno o Psedotropheus demasoni?!

Nekam zmizelo. Chtel jsem pridat fotky jsak se mi demasoni spravili (uz nosi jikry tri samice). Je to tady odborne diskusni forum nebo nejakej blbej chat???

Založil: roman.pavel » více k tématu (počet reakcí 20)

3D pozadí od Juwelu

Chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s 3D pozadím od firmy Juwel. Na obrázku to vypadá zajímavě, ale nevím jak ve skutečnosti, protože jsem ho ještě v obchodě neviděl. Mrkněte na stánky http://www.juwelakvarium.cz/Dekorace/Pozadi/

Založil: Nik » více k tématu (počet reakcí 8)

Ptyochromis sp Salmon

Dobrý den kolegové a kolegyně. Mám dotaz na všechny, kdo se pohybují kolem ryb. Zdali nevíte, kde se dá zakoupit tento druh Haplochromise z Viktorína jezera. http://www.youtube.com/watch?v=8SxqHU4w6vk Pokud máte jakékoliv informace ohledně této ryby, rád bych je uvítal. Děkuji za váš čas.

Založil: pietro » více k tématu (počet reakcí 22)

Ptyochromis sp Salmon

osadka akvaria

Ahojte všichni prosim o radu mam 720l akva a přemyšlim co do něj libí se mi pestřenec žlutohlavy(Altolamprologus compressiceps) ale co k nim???mohl bych k nim dat tropheuse???

Založil: velec » více k tématu (počet reakcí 1)

nove akvariu

tak sem udelal konecne to akvarium jaky je vas nazor budou tam ocellati

Založil: fiat1313 » více k tématu (počet reakcí 28)

Vzduchovací motorek - ztišení

Zdravím, nemáte náhodou někdo nějaký výhmat, jak ztišit vzduchovací motorek? Vadí mi pouze zvuk u jednoho akvaria a to v ložnici. Jinde to řešit nepotřebuju. Ale tady bych to docela uvítal. Mám tam atmana - 2 vývody, pohání vzduchovací filtry v menších rozplavávačkách. Sice atman je celkem tichej, ale pořád docela slyšet. Není to zase taková tragedie, ale pokud máte někdo nějaký TIP? ... děkuju za odpověď

Založil: lubnek » více k tématu (počet reakcí 12)

jaké koupit zářivky?

Zdravím. Mám biotop tanganyika. Jaké koupit zářivky, aby vynikly barvy rybek a aby mi pěkně rostly anubiasy? Mám aqua glo a zdá se mi že to není nic moc. Mám 2x40W T8 G13 105 cm Děkuji za rady a reakce.

Založil: thielk » více k tématu (počet reakcí 24)

Pseudotropheus lombardoi

Dobrý večer, mám problém se samečkem pseudotropheus lombardoi, je to jediný samec svého druhu v akva, kněmu mám 4 samice, ale pořád se chce třít jen s tou jednou. Samička už nosí 3 dny jikry a on ji pořád napadá a chce se třít pouze s ní, pořád napadá všechny ryby a včera se porval s péřovcem který má 20 cm, a sameček vyhrál. Péřovec už je na druhé straně akvária, jako všechny ostatní ryby.. To není normální, Ostatní samice svého druhu také ošklivě napadá a chce jen tu jednu. Co s ním mám dělat, je to hrozný terorista. Akva mám 450 l, spoustu úkrytů. Mám ještě labidochromis yellow, acei black, zebra red a maingano. Poraďte prosím co mám dělat. Děkuji Kateřina kawach@centrum.cz

Založil: kawach » více k tématu (počet reakcí 20)

Akva 250L,názory,rady

Nazdar,můžete mi tohle akva zhodnotit? dík

Založil: Tlamoun » více k tématu (počet reakcí 10)

Akva 250L,názory,rady

Sraz 21.5.2o11 v Čáslavi

Všichni jsou zvaní ! Zde pouze potvrzení ůčasti !!! Ostatní připomínky v podobném vlákně --> "Co takhle nějaky sraz? "

Založil: lubnek » více k tématu (počet reakcí 31)

topitko, A+i

prosim uzivatele a+i o kontakt, nebo nejaky odkaz, odkud vzit to paradni topitko, variantu stealth jsem (google) u nikoho u nas nenasel, nebo se spatne ptal. mel bych zajem, tak prosim kdyztak soukrome na email subon@seznam.cz diky.

Založil: nekdo » více k tématu (počet reakcí 1)

pribuzenske krizeni mezi rybama

Dobry den, chtel bych se zeptat, mam tri dospele duboijsky 1samec a 2samice, od nich mam asi dvanac mladych jenz se uz zacinaj vybarvovat a otazka zni jestli je pro dalsi chov lepsi dokoupit mlade od nejakeho ciziho chovatele a nebo techto dvanact mladych, sice pribuznych jedincu, je dostatecna zakladna pro dalsi chov. Dekuji mara

Založil: mara » více k tématu (počet reakcí 1)

Tropheus moori ilangi

Dobrý den,může mi někdo poradit,jaky jiný druh Tropheusu se dá chovat s Ilangama,aniž by se křížíly?Četl jsem tady dost příspěvku,ale žádná konkrétni odpověd.

Založil: Kominík » více k tématu (počet reakcí 15)

Pseudotropheus Acei Ngara?? Prosím potvrďte, nebo určete správný název.

Jde o to že když zadám do vyhledávače tento název vyjede mi ředa Tlamek se stejnou stavbou těla, ale úplně jinak zbarvený. Tak si nejsem vlastně jistej co mám. Prodejce tvrdí že to je Acei Ngara, nemám důvod mu nevěřit, ale na internetu jsou jiný. Tak mne to mate. Mnohokrát děkuji.

Založil: Jozkablack » více k tématu (počet reakcí 5)

Pseudotropheus Acei Ngara?? Prosím potvrďte, nebo určete správný název.

otírají se mi rybky

ahoj všem,chtěla bych se poptat,zda je normální,že se mi tlamky otírájí o dno a nebo kameny a pokud ne,tak co je příčinou? Přečetla jsem si tady na forum honě,ale někdo píše,že je to tím,že si značí teritorium,ale prý to jsou jen dohady a nebo se zde také zminuje,že je to nějaká miniaturní bakterie na rybkách a tak prosím někoho kdo měl a nebo má stejný problém,jestli by mně poradil.Děkuji za odpověd.Zatím žádnou sůl ani sodu nepřidávám,ph mám do výměny vody (1 krát za 10 dní) 7 až 8,takže myslím v poho a teplotu udržuji 26 stupnů

Založil: barborka » více k tématu (počet reakcí 2)

Osazenstvo mé tisícovky

Zdravím,možná je to trochu předčasné ale do mé 1000l akva bych si představoval toto složení: cyathoph. foai, xenotil. melanogenys, benthochromis tricoti, c.leptosoma kitumba albino. Co vy na to???

Založil: daliborz » více k tématu (počet reakcí 4)

určeni rybky

zdravim prosim vas jaky je česky nazev ryby co se nabizi v inzerci pod jmenem p.acai black děkuji

Založil: miroslav. » více k tématu (počet reakcí 3)