Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 ............... 288

Atractosteus Spatula

hoj zhaanam rybu Atractosteus Spatula poradte kde sa da kupit

Založil: tomas77 » více k tématu (počet reakcí 10)

aky je nej lovec- zabijak poteru

aky je nej lovec- zabijak poteru z malavi neaako se mi to mnozi potrebuji poradit aky je naj zabijak z malavi

Založil: petr21 » více k tématu (počet reakcí 9)

Snad lepší fotografie...

Myslím si, že to bude něco jiného, když jsem se dívala na netu. Ale moc Vám děkuju, kdyžtak prosím mrkněte na nvou fotografii. Děkuju Lucie

Založil: Lucie » více k tématu (počet reakcí 1)

Snad lepší fotografie...

Prosím, nepoznáváte je?

Ahoj, včera jsem dostala do akvária, kde mám tlamovce, dva pro mě nové druhy, ve zverimexu vědí, že se jedná o tlamovce, ale bohužel ne, co je to přesně za druh. Nepoznáte je? Děkuju Lucie

Založil: Lucie » více k tématu (počet reakcí 2)

Prosím, nepoznáváte je?

Prosím, nepoznáváte je?

Ahoj, včera jsem dostala do akvária, kde mám tlamovce, dva pro mě nové druhy, ve zverimexu vědí, že se jedná o tlamovce, ale bohužel ne, co je to přesně za druh. Nepoznáte je? Děkuju Lucie

Založil: Lucie » více k tématu (počet reakcí 1)

Prosím, nepoznáváte je?

Tropheus vs lovec

Ahojte,chtěl bych Vás trofíkáře poprosit o radu.Moje Maswičky a Bemby vyrůstají a budou se stěhovat do nové nádrže.Jelikož tato nádrž bude okrasná a ne chovná,potřebuji k nim nějakého lovce potěru až se začnou třít.Po přečtení fora je můj tip Altolamprologus,ale o jejich povaze a chování v akva nevím téměř nic,rád bych k nim něco klidnějšího,tak aby ze sebe nebyli vzájemně stresovaní.Děkuji

Založil: L.Čech » více k tématu (počet reakcí 33)

krmivo SAK - zkusenosti, doporuceni ?

zdravim, mam zkusenosti pouze s klasika spolecenskym aqua, znamy ted bude mit na zakazku do firmy mega aqua s tlamovci, chce poradit s krmenim? narazil jsem na ceske krmivo SAK od ExotHobby? mate nekdo zkusenosti? nejsem si totiz jisty jakou velikost granuli, maji od velikosti 00-4, pro tlamovce asi nejspis SAK GREEN s vetsim obsahem rostl. slozky... a jeste, vsude se pise o ruznych peletach, granulich? zkrmi se u tlamovcu i vlocky? samo zase spise vice rostlinne.. diky

Založil: seic » více k tématu (počet reakcí 14)

růst akar modrých

dobrý den daří se mi rozmnožovat akary modré muže nějaké kvalitní krmivo urichlit jejích růst aspon o trochu? po rozplavaní krmím žabronožkami a pak jen vločkami.

Založil: Sporky » více k tématu (počet reakcí 5)

stare ulity v akva

Jak vycistite stare sneci ulity at vypadaji pekne? Nazbiral jsem v lese par starych ulit, vyvaril jsem je, z venku ocistil kartacel ale je videt ze u vevnitr zustalo nejake bahno. Prosvita to ven. Nemate tip jak to vycistit? Nevypada to moc pekne. Neco co by tu spinu rozpustilo? Nebo daji se nekde sehnat ciste bile ulity? diky

Založil: zop » více k tématu (počet reakcí 19)

Nezívadnost břidlice k akvárku

Dostal jsem 2 bedny plné břidlice, která byla původně jako krytina cca. 70let na střeše tady u nás v Krušných horách. Chtěl bych ji dát jako pozadí do akvárka, ale nevím, jestli není "nasáknutá" nějakými škodlivými látkami z ne úplně zrovna nezávadných dešťů, které ji po celou tu dobu zkrápěly. Nemáte s tím někdo zkušenosti, případně co s tím a zda ji tam dát?

Založil: vanTomas » více k tématu (počet reakcí 2)

Nakup ryb u Fuljeru

Ahoj v sobotu 18.zari jedu k Fuljerum na Slovensko kupovat nejake ryby.Mam dve mista volne,kdyby se nekdo chtel pridat.Jsem z Roudnice nad Labem. pettuma@seznam.cz

Založil: exosperatus » více k tématu (počet reakcí 1)

Filtrační náplně.

Co je podle Vás nejvhodnější jako náplň do vn.filrace.Mám Fluval 405 a ve 350l nádrži Tr.B.Orange a Tr.Duboisy.Děkuji za Vaše rady.

Založil: Staňa » více k tématu (počet reakcí 9)

blana na oku

Zdravim, dnes jsem se podival do akvarka mam 3 Pangasisue (sladkovodni zraloky) a zjistil jsem ze ten nejvetsi ma na oku neco jako blanu poradi nekdo co s tim?

Založil: zralucek » více k tématu (počet reakcí 3)

poškrábané sklo

mám poškrábané čelní sklo zevnitř. Dá se s tím něco dělat, nebo je nutné ho vyměnit. Myslel jsem třeba leštění ultrazvukem

Založil: multifibre » více k tématu (počet reakcí 2)

Co je to za kámen?

Vážení akvaristi. nevíte někdo z vás co by to mohlo být za kámen a zda-li by byl vhodný do akva. Našel jsem jej poblíž přehrady a je s tím vysypaná hráz pro zpěvnění. při namočení je černý.

Založil: oťas » více k tématu (počet reakcí 51)

Co je to za kámen?

Rychnov 2010

Opět se nám blíží termín výstavy v Rychnově nad Kněžnou,minulý rok se nás tam pár lidí sešlo.Možná by nebylo od věci setkání z opakovat.Okouknout čudly a pak si opět sednout na pivečko a poklábosit.

Založil: wladys » více k tématu (počet reakcí 31)

Rychnov 2010

Gibberosy blue zaire

Tomu říkám úspěšný chov byl jsem se na ně podívat jsou nádherné a neodolal jsem a pár kousků zakoupil Gratuluji a děkuji Davide http://ifauna.cz/akvaristika/inzerce/r/detail/1293482/c-gibberosa-blue-zaire/

Založil: rufino » více k tématu (počet reakcí 2)

Temná jeskyň po 2 měsících

Ahoj,všechny zdravím.Tak vypadá akva zhruba po 2 měsících+nějaký ten den.Zatím vše ok.

Založil: jami » více k tématu (počet reakcí 14)

Temná jeskyň po 2 měsících

Jak vyměnit kamínky v akváriu

potřebovala bych poradit. Mám akvárium už více než rok a potřebovala bych vyměnit kamínky na dně akvária. Akvárium každý týden čistím odkalovacím zvonem, sklo čistím pomocí magnetického kartáče, ale nedá se zabránit řasám které pokrývají kameny... - samozřejmě že řasy nepokrývají celý povrch kamenů, ale už nejsou tak zářivé jako dřív. Proto bych potřebovala poradit jak kameny v akváriu vyměnit, jak to udělat s rybičkami a rostlinami. Předem děkuji za odpovědi. :-)

Založil: Bětka » více k tématu (počet reakcí 2)

jaké kameny do Akva

Zdravím všechny akvaristy. Chtěl bych se dotázát, zda-li je možno dát do akva kámeny typu znělec. Na netu jsem našel, pár info, že je možno dát do akva žulu a ještě další kameny, ale o znělci jsem nic nenašel. Mám akva 300 litrů a mám v něm afriku tlamovce. Děkuji za radu

Založil: oťas » více k tématu (počet reakcí 2)

Tropheus moorii Red Rainbow - Kasanga

Zdravím všechny,může mi někdo poradit,nebo dát tip,kde sehnat tyto ryby,u nás v republice? Myslím tim mladé odchovy cca 4cm. Potřebuji doplnit skupinu,jednalo by se asi tak o 10-15 ks

Založil: Horymír » více k tématu (počet reakcí 14)

Agresivita ryb v akváriu

Je mozne, ze jsou ryby tak agresivni, ze se vzajemne vybiji? Mam v 1000 l nadrzi Altolamprologus compressiceps RED, Altolamprologus calvus, Neolamprologus leleupi, melanogenys Utinta Bay, Julidochromis regani Sambia a cyprichromis. Vsechny ryby jsou vuci sobe dost agresivni, coz si myslim ze bude asi normalni, ale u mne je to extrem. Uz jsem vytahl 4 comrecicepsy, 3 leleupi, 3 Utinta a drive nekolik cyprichromis. Dlouho jsem resil vodu, ale ta je v poradku (vymena ted jednou tydne)asi polovina a vsechno sedi. Pridal jsem kameny aby teren byl clenitejsi.... Ryby "padaji" prubezne - neni to najednou. Drive jsem si toho nevsiml, ale posledni dobou pozoruji, ze opravdu ty slabsi kusy ubiji. Je to v noci ale ted i pres den. Vedou tam docela drsne rvacky, ktere vetsinou konci smrti te nejslabsi. Da se s tim neco delat, nebo se to musi proste "protridit"? Vetsinou je to pouze v ramci jednoho druhu (compreciceps) ale myslim, ze to bude v noci ze strany tech compresaku a calvusu i vuci ostatnim.

Založil: zop » více k tématu (počet reakcí 33)

Agresivita ryb v akváriu

kančík perleťový s tlamovci ?

Ahoj poradí mi někdo jestli mohu dát nádherné exempláře pár kančíků perleťových do akva 350 L s tlamovci ? díky všem

Založil: riox » více k tématu (počet reakcí 2)

Nafouklé břicho

Prosím o radu , už u druhé ryby ( první multifasciatus teď calvus ) pozoruji onemocnění - nafouklé břicho a dále po několika dnech vznikne zboku břicha jakoby uher ( pomalu se zvětšující vřed s bílým koncem - jakoby chtěl z břicha vylézt červ ). U první ryby jsem pozoroval i nechutenství a stranění se kolektivu, u calvuse zatím ne. Poradíte o jakou nemoc jde a jak jí léčit.

Založil: Ell » více k tématu (počet reakcí 22)

co je naj krmivo pre frontosi

ahooj poradte ake je naj krmivo pre frontosi dakujem

Založil: mareek » více k tématu (počet reakcí 1)