Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ............... 288

nosnost podlahy

Nemáte někdo zkušenost se zatížením podlahy v panelové bytovce.Chtěl bych pořídit aqua 200 l,ale mám obavy kvůli váze. Děkuji

Založil: tomzarka » více k tématu (počet reakcí 19)

atman 3338 nenasává

zdravím mám dotaz byl za mnou souised že mu přestal nasávat Atman 3338 a že mu klepe vrtulka může to být zdroj problému dík za odpovědi

Založil: ikola12 » více k tématu (počet reakcí 2)

Tropheus moorii ikola

Dobrý den,ráda bych vás zde požádala o radu.Jedná se o druh tropheus a u jedné rybky jsem zaznamenala vylezlá střívka.Jsou jakoby kuličkovitého tvaru,světlé,ne větší než 3-4 mm.Dost jsem hledala na internetu,i zde,ale s popisovaných nemocí apod. nejsem pranic chytřejší.Myslím si,že se nejedná o hexamitozu,(ikdyž přiznám,že nejsem odborník),rybka se chová zcela normálně,ještě včera měla chuť se třít,stravu přijímá také normálně,výkaly jsou tmavé,bobkovité,žádné dlouhé světlé apod.Mám tyto ryby již více než půl roku a nikdy jsem u nich nic podobného nezaznamenala.Můžete mi prosím poradit o co se asi tak jedná a jak jí popř. od "toho" pomoci?Děkuji všem.

Založil: Tereza » více k tématu (počet reakcí 4)

Osvětlení 2x30 nebo 2x38 W

Vybárám mězi dvěma kryty s osvětlením, je mezi nimi rozdíl 2000,- Kč, jeden je 2x30 W a druhý 2x38 W. Poradíte jestli 2x30 W do akvária 120x50x50 cm stačí ( malawi možná s 2 ks rostlin) ? Díky

Založil: Kondor » více k tématu (počet reakcí 7)

Množství tlamovců v akváriu

Kolik mužu mít Tlamovcu v 60 litrovím Akvariju???

Založil: Slimaak » více k tématu (počet reakcí 30)

TLAMOVEC DUBOISUV

VČERA JSEM V AKVARIU POZOROVAL DUBOISAKI JAK SE TŘOU.VIDĚL JSEM JAK SAMICE MÁ JIKRY V TLAMĚ.TAK JSME MĚL STOHO VELKOU RADOST.JENŽE DNES SEM SE DÍVAL A V TLAMCE NIC.NEVÍTE CO SE MOHLO STÁT?MÁM JE ASI 10 MĚSÍCU.DÍKY MOC ZA ODPOVĚD.

Založil: Miki » více k tématu (počet reakcí 1)

Mexický ráček s tlamovcema?

Jen se chci zeptat, zda mohou být v jedné nádrži spolu.

Založil: heeeli » více k tématu (počet reakcí 2)

zvýšeni ph v akvariu

mam problem s ph v akvariu mam jen 4,5 a nemuzu ho zvysit dekuji za nejakou odpoved jak bych ho zvýšil dekuji

Založil: ivo chylik » více k tématu (počet reakcí 6)

pestřenec proužkovaný

Kdo nabídne 5 ks mládat pestrence (neolamprologus multifasciatus)z Brna a okoli. Dík M.

Založil: MichalF » více k tématu (počet reakcí 3)

Sameček? Samička?

Ahoj akvaristi. Chtěl bych poradit s takovou maličkostí. Jak poznám dospělého samečka od smičky? Ptal jsem se v různých obchodech a dostal jsem dost různých odpovědí. Souvisí pohlaví se skvrnkami na ploutvičkách? Děkuji za odpověď

Založil: Peťa » více k tématu (počet reakcí 12)

Dimidiochromis Compressiceps

Dobrý večer,mohl by mi prosím někdo poradit,kde by se dal koupit a popřípadě poslat tento druh tlamovců? Děkuji

Založil: roman one » více k tématu (počet reakcí 4)

Pomůžete mi určit druh ryby?

Může mi nékdo poradit s názvem této ryby.

Založil: Ostravák » více k tématu (počet reakcí 5)

Pomůžete mi určit druh ryby?

Hladina NO 3

Jaká by měla být hodnota NO 3 v akváriu s Tropheusema ?

Založil: Stan » více k tématu (počet reakcí 15)

Mláďata pavích oček

Dobrý den, potřebuji poradit.Narodili se mi miminka pavích oček a nevím jak starý by měly být,abych je mohla někomu dát.Děkuji předem.

Založil: Aduška » více k tématu (počet reakcí 2)

vhodné krmení

Jaké mám koupit vhodné kmení pro elongatuse a yellowky? zatim krmím vločkama. díky za rady

Založil: jarda 220 » více k tématu (počet reakcí 1)

venkovní filtr fuval 305

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat jestli může být tento venkovní filtr Fuval 305 nad akváriem, cirka 40 cm. Nebude to vadit? Děkuji za každou odpověď.

Založil: Hamih » více k tématu (počet reakcí 7)

Hydrogenuhličitan sodný (Soda Bicarbona)

Ahoj, kde kupujete nejvýhodněji jedlou sodu? Doposud jsem používala sodu od Natury, teď zvažuji vetší balení. Jaké množství běžně kupujete a má někdo jiný tip než http://www.tanganika.cz/potreby/CHEMIE,-LECIVA/1708630/? Předem díky za reakce ...

Založil: sarka.x » více k tématu (počet reakcí 10)

Šetrné usmrcení tlamovce

Dobrý večer, chtěl bych se Vás zeptat, jak NEJŠETRNĚJI můžu usmrtit tlamovce? Předem díky za odpovědi.

Založil: alesekk » více k tématu (počet reakcí 30)

kombinacia osadky vaše nazory a rady pre začiatočnika

predstava takato...aulonocara sp.firefish,labidochromis caeruleus,labidochromis sp.mbamba,aulonocara stuartgarti chilumba,alonocara stuartgarti -ngara,metriaclima callainos-blue zebra..

Založil: rudy » více k tématu (počet reakcí 19)

Kdo určí je borec

Kdo pozná je dobrej. Tuto rybu jsem náhodou nalezl na jednom z webů a myslím, že bych ji chtěl sehnat (jestli není přebarvená).

Založil: zájemce » více k tématu (počet reakcí 2)

Kdo určí je borec

3d pozadí-ohodnoťte

Ohodnoťte moje pozadí.Je to první pokus.Tak se do mě pusťte.Jen do toho.Je to ještě před úpravou.

Založil: LACIJJO » více k tématu (počet reakcí 14)

3d pozadí-ohodnoťte

Zhodnoťe pozadí

Tohle je moje první 3d pozadí.Tak mi ho zhodnoťte.Fotka je trochu matná,protože je tam nálevník.

Založil: LACIJJO » více k tématu (počet reakcí 12)

Zhodnoťe pozadí

FILTR EHEIM AQUABALL 2212 dostačuje pro akva.180l ?

Mám tento filtr: http://akvaristika.eu/produkt/eheim-aquaball-2212-200l Stačí pro objem 180l? Budou v něm a.calvus, julidky a l. brevis. Mám ještě Fluval 1 plus, mám ho přidat? Díky!

Založil: lucie alias zeicul » více k tématu (počet reakcí 3)

Tvorba bílé řasy na kamenech při založení 450l.

Ahoj akvaristi.Mám problém.Zakládám 450 a tvoří se mi na kamenech bílá řasa nebo delší povlak.Nevíte co je příčinou?Vše je nové.Filtruji 9 dní a je to pořád horší a horší.Děkuji za vaše názory a rady.Pište i na e-mail.

Založil: LACIJJO » více k tématu (počet reakcí 8)

Prosím o schválení osádky.

Mám zařízené akva(120x50x60) s biotopem asie asi 7 let fungující a chci ho předělat na malawi.Prosím o schválení osádky 8 x cynotilapia afra,8 X Labidochromis caeruleus yellow a 8 x aulonocara jacobfreibergi.Děkuji za odpovědi..

Založil: karel785 » více k tématu (počet reakcí 1)