Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 ............... 288

Krmení pro Malawi

Ahoj,poradíte mi prosím,čím nejlépe krmit (granule,vločky,mražené) Pseud. demasoni,Pseud. elongatus mpanga,Labid. Yellow, cyrtocara moori,aulonocara firefish. A taky jestli neporadíte nějaký šikovný internetový obchod? Moc děkuji.D.

Založil: daliborz » více k tématu (počet reakcí 32)

Identifikace rostliny

Ahoj, tak jsem viděl zajímavou rostlinu a potřeboval bych přijít na to co je zač. Nechci ji k tlamovcům ale do svého druhého aq. Viděl jsem ji v Hradci Králové tam jak je obří akvárium v prvním patře v akva s Kančíkama a želvou. Byla zelená, cca 40 cm vysoká, delší tenký stonek, pak vyrůstá do strany dlouhý (cca 2cm široký) mírně "nařasený list". Díky

Založil: rach » více k tématu (počet reakcí 11)

pseudotrpheus zebra

chtěl bych se zeptat jak vypadá samec od zebry díky moc

Založil: Michala » více k tématu (počet reakcí 2)

Žlutá voda, prosim o radu.

Ahoj, voda v akva.(bez ryb) je mirně nažloutlá nevim cim to je. Když ji vyměním zase je cista ale za par dní je zase žlutá. Pisek mam čity filtr dobry mozna to barvy kořen ? ? ? Dik za radu.

Založil: amater » více k tématu (počet reakcí 4)

žábrohlísti?

Ahoj chtel bych vas zkusenejsi poprosit o radu. Me rybky tak nejak z tezka dychaji a na prednim skle akva mam takove bile asi 4 mm dlouhe zizalky, ktere se obcas pohnou. Nevite co by to mohlo byt? Rybky jsou jinak cile a apetit maj taky dobry.

Založil: Jarek » více k tématu (počet reakcí 1)

pěna v akvariu

Prosim o radu.Predelaval jsem pozadi v akvu,udelal jsem vse nezavadne ale stalo se mi to,co nikdy predtim.Voda je sice cista ale kdyz zapnu bublinkovac tak ty bublinky se na hladine nerozbiji ale zustanou a za chvili je cela hladina pokryta bublinkami a cca za hodinu je akvarium jak pena na pivě.Udela se tech bublinek cely kopec jako kdyz nacepujete pivo.Nevite nekdo co s tim?

Založil: Milhausman » více k tématu (počet reakcí 15)

pěna v akvariu

Pseudotrpheus demasoni

Agojte všichni chtěl bych se zeptat mam demasony a neska se mě vytřela mám ju nechat ve společném akvarku nebo ju přelovit do jiného akvarka aby tam byla sama děkuji za odpovedi . Michala

Založil: Michala » více k tématu (počet reakcí 1)

Zalezlí Demasoňáci

Dobrý den mam akva asi 150l, zacinam a tak jsem si koupil jen pár demasoňáků. Od začátku byly v pohoďe, ale časem se začaly schovávat až moc. Jedna samice čeká mladý, asi do 5-ti dnů by je mněla vypustit. Ďelá mi to starosti, nevíte čím by to mohlo být? Ďekuji předem.

Založil: Pozďa » více k tématu (počet reakcí 4)

poradte mi please

daji se chovat mensi tlamovci s neonkami červenymi??? (150l)

Založil: toms » více k tématu (počet reakcí 17)

poradte mi please

nosící samička auratusu

Ted mi pravděpodobně poprvé donosí samička auratusů .Má plnou tlamku mladých .Ale vyklepávat nebudu chci to nechat přírodně v akváriu .Ale bojím se, že mladé rybky budou okamžitě po vypuštění sežrány ,protože se nebudou umět vrátit do tlamky ,jak by to mělo být v přírodě .Jaké s tím máte zkušenosti. Vrací se rybky do tlamky nebo se rozutečou po akvárku?

Založil: hříšník » více k tématu (počet reakcí 3)

Poraďte čo je to za druh

Ahojte potreboval by som poradiť čo je to za druh. Na foto je samec, samica nemá modrý lesk a ikerné škvrny. Pravidelne sa trú a neni tých malých zrovna málo cca 40-50ks. Vo akvaristike mi hovoril personál že bude modrý niečo ako S. fryeri, ryby majú asi 1,5 roka takže už by mali byť vyfarbené

Založil: Haplochromis » více k tématu (počet reakcí 10)

Poraďte čo je to za druh

Melanochromis Auratus

Dobry den, jedna moje samice Auratuse obcas lezi na brise na dne akvaria a casto ji pronasleduje samec Auratuse,chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite jestli je to normalni nebo je to znamka nejake nemoci. Dekuji

Založil: Ondrej » více k tématu (počet reakcí 11)

pěna na hladině

Všechny vás zdravím,na hladině se mi začala dělat pěna,nevím jestli je to dobře nebo špatně ale mě se to nelíbí. Čím by to mohlo být? Nepoužívám žádné saponáty na čištění ani nic co by mohlo přijít do kontaktu. Např. vědro při výměně vody. Děkuji.

Založil: daliborz » více k tématu (počet reakcí 8)

pěna na hladině

Scieanochromis fryeri

Ahoj kluci, potvrdíte mi, že se jedná o samice S.Fryeri? Díky

Založil: SJ » více k tématu (počet reakcí 13)

Scieanochromis fryeri

Tanganyika 200L

Ahoj! Měl bych dotaz ohledně výběru ryb. Rozmýšlím se mezi Malawi a Tanganyikou. V případě tě Tanganyiky - co by do té nádrže šlo? Leleupky, Cyprichromis leptosoma Mpulungu, Julidochromis Regani, Altolamprologus calvus black pectoral Co by jste mi mohly do té nádrže doporučit?

Založil: RUMburak123 » více k tématu (počet reakcí 6)

jak na zelenou řasu

Jak si mám poradit se zelenou řasou? Děkuji Vráťa

Založil: vratislav hlaváč » více k tématu (počet reakcí 8)

jak na zelenou řasu

Proud vody v akva

Dobry den chtel bych se zeptat jak velky by mel byt prutok vody pres filtr? Kdyz jej dam na plny vykon tak mam v akva pomerne silny proud vody. Dekuji za odpoved.

Založil: jarek » více k tématu (počet reakcí 13)

Dravec do mini Malawi?

Ahoj! Potřebuju poradit nějakého dravce co by se hodil do 200L.Pokud tedy něco takového je.Ještě lepší by byly ryby z Malawi.Mam přeprckováno a je těžké je udat.Množit už nechci.Díky za tipy!

Založil: RUMburak123 » více k tématu (počet reakcí 6)

divoké demasoni

viděl někdo z vás dovoz demasoni F1 .Prý jsou tak nádherné že si barvami nezadají s korálovými rybkami .Já budu mít v červenci 15 kusů odchovu F1.Pojedu si pro ně dost daleko tak jsem zvědavý .

Založil: hříšník » více k tématu (počet reakcí 7)

Zubožené anubiasy

Anubiasy mě hynou.Nedaří se jim přestože rybám se daří náramně ,třou se pomalu každý týden už mám i mladé zebry .Ale vratme se k anubiasům jakou vodu potřebují tvrdou? měkou? mám tam ještě kapradiny a ty se množí a rostou krásně ,ale ty mojim rybám nechutnaj. Zato anubiasy. Ryby nenechají vyrůst jediný nový lísteček .

Založil: hříšník » více k tématu (počet reakcí 5)

Zvetseny ritni otvor

Prosim vas o radu.Me Cynotilapia afra ma ritni otvor takovy zvetseny jako by prave chtela vypustit nejake vajicko.pritom je to asi samec a samice nic nenosí.Tak nevim z ceho to muze mit.Uz jsem to videl treba u hrbohlavcu kteri kladou jikry na kamen ale u techhle ryb to vidim poprve.Jsem zacatecnik tak nevim no.Diky.

Založil: Milhausman » více k tématu (počet reakcí 1)

Kombinace Malawi Tanganika

Nekamenujte mne prosim,ale laka me vyzkouset mix tropheus x pseudotropheus, je nejaky vazny duvod, nez neprirozenost, proc by to nemohlo fungovat? Nadrz 600 litru.Diky.

Založil: Bentroph » více k tématu (počet reakcí 6)

Cyatopharynx furcifer

Chtěl bych se zeptat na tuhle rybku. Bohužel o ní není na českých stránkách téměř nic a ryba je to nádherná. Stačí ji akvárium o objemu 330l? Nemá o ní někdo info a zkušenost s chovem? Masožravec, býložravec atd? Díky za info

Založil: bonifacdruhy » více k tématu (počet reakcí 6)

Problem s nalevnikem

Uz me fakt nebavi vzdy tyden nesvitit a nekrmit a cekat az se toho bileho mlecneho svinstva zbavim,abych pak mel akvarko tyden krasne ciste a za dva tydny zase vse od znova.Je to fakt tim krmenim????To jim mam radsi nasypat tolik aby mely na cely den????

Založil: Milhausman » více k tématu (počet reakcí 1)

Problem s nalevnikem

Nejak se mi porad dela v akvu bila voda.Myslim ze to je nejaky nalevnik a nevim jak se ho zbavit.Teda vim ale nevim jakou prevenci udelat aby uz tam nikdy nebyl.Uz jsem kvuli rybam koupil vnejsi filtr aby se to nestalo ale po par dnech vyleceni je tam znovu.Slysel jsem ze je to z prekrmovani ale krmim 3 krat denne,nekdy pravda i vice ale vzdy jen to co za letu nebo do minuty sezerou.Nikdy krmeni neplave na dne.Tak nevim.Nekdo mi radi krm jednou,max 2x denne ale to se fakt neda.Ryby jsou jako kosatky.Jen projdu kolem akva uz jsou vsechny na hladine a vyskakuji primo nad hladinu aby upoutaly pozornost.PORADTE PROSIM.

Založil: Milhausman » více k tématu (počet reakcí 4)