Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 ............... 288

Zkusme to jinak.

Probírá se to tady co chvíli.... No tak i já trošku. Chápu vaše spravedlivé rozhořčení nad tím že sem chodí lidé s Akvárky jako Snapr. Pojďme to zkusit jinak, ano bez urážek a citově zabarvených slov říci: "Hele takhle to není dobré, chceš li udělej to takhle...." Já vím oponentura je mi jasná že už jsme to dělali a že si nedají poradit a že.... a že.... Věřte ale, že je to na nás na tom jak k těmhle lidem přistoupíme mám pocit že je lepší vysvětlující přístup než hanění a nadávky(není to doslovné jen naznačuji kudy ne, nadávky tu nemáme va zvyku, ale chvála to není kapišto? :) ). Každý z vás má zkušenost z Akva obchodů Hornbachu atd... jak tam prodavač poradí. Vy jste byli ti moudřejší že jste se nejdřív ptali, četli, hledali?? Asi ne všichni co :)) Já taky ne nechal jsem si poradit a mám jako smutné memento v akvárku dva Cypriochromise... (žlutý a modrý ocas samci chce li někdo :)) Takže pojďme to tady Změnit být ti kteří PORADÍ s pochopením že chybovat je lidské. Zachráníme nějaké ryby a z dvou tří těch tazatelů uděláme milovníky AKVARISTIKY s tím že budou znát s chtít znát. Tohle je můj názor váš mě zajímá a prosím Pojďme to ZKUSIT JINAK...... Všem dík Pavel Vosounek Vošický

Založil: Vosoun » více k tématu (počet reakcí 11)

Lamprologus meleagris nebo Lamprologus Ocellatus

Ahoj! Máte někdo zkušenosti s těmyto druhy v 50L nádržce?Díky za reakce.

Založil: Jitule » více k tématu (počet reakcí 12)

obrázek akvárka

napouštím vodu ale ze studny a provokace to také není

Založil: snapr » více k tématu (počet reakcí 17)

obrázek akvárka

hodnocení akva

Ahoj založil jsem Malawi cca před měsícem .Čerpal jsem rady tady od Vás moc děkuji :))). Zkuste mi to prosím teď ohodnotit . Přijímám i kritiku :).

Založil: Honzam » více k tématu (počet reakcí 11)

hodnocení akva

Eko-3D-pozadí

Stačí pozadí z polystyrénu nařít z finančních důvodů pouze matným balakrylem? Dík

Založil: Vráťa » více k tématu (počet reakcí 8)

Tlamovci a jejich chov

Jak to tady pročítám tak jsem se až lekl,mám 2 roky tlamovce a naposledy jsem měnil vodu před půl rokem.Rybám se daří a pořád se rozmnožují,mám mezi něma závojnatku,čichavce a skaláry v pohodě se snášejí.akvárko mám jen 280 litrů.Nevím jestli se mám o ně starat jak se tady píše,nebo pokračovat v zajetých kolejích.

Založil: snapr » více k tématu (počet reakcí 21)

Výměna vody v akva 200l

Dobrý den, rád bych se zeptal jak měníte vodu? Když měním 1/3 vody, může být přímo z kohoutku? Nemám na to žádnou nádrž, kde bych to měl třeba přes noc, tak jak to udělat?

Založil: Adriano5 » více k tématu (počet reakcí 10)

Výroba pozadí z polystyrenu

pánové chci se zeptat, jestli je nutné při výrobě pozadí z polystyrenu, epoxy/posyp pískem, poslední vrstvu písku přetírat epoxy ...? Díky za odpovědi

Založil: guža » více k tématu (počet reakcí 4)

Hnědé skvrny na listech rostlin

Zdravim,zacali se me na listech zivich rostlin tvorit hnede skrvny a na kamenech uz se to taky objevuje, nevite co to je a jak se toho zbavit ?

Založil: x-x » více k tématu (počet reakcí 2)

Hnědé skvrny na listech rostlin

Co a kolik ?

Mám akva 170x50x50 cm,něco z objemu ubere pozadí z polystyrenu. Prosím poraďte jaké druhy tlamovců a kolik kusů.Děkuji.

Založil: Stan » více k tématu (počet reakcí 6)

Hnědé skvrny na rostlinách v akváriu

nevite co to je jak se toho zbavit dela se mi to na kazde zive rostli a zacina mi hnednout i kdo z bileho pisku.

Založil: x-x » více k tématu (počet reakcí 5)

Hnědé skvrny na rostlinách v akváriu

cisteni filtru

dobrej den poradi me nekdo jak casto cistit v filtr fluval 305 vnejsi mam akv. 250lit.a tlamovce a jake mam mit naplne filtru diky

Založil: fiat1313 » více k tématu (počet reakcí 2)

Schvalujete ryby?

Zatím vybírám ryby,co Vy na to? akva 160x60x60cm Pseudotropheus zebra Melanochromis maingano Cynotilapia afra Labidochromis c. yellow Labidochromis hongi "super red top Placidochromis phenochilus Pseudotropheus demason Metriaclima estherae

Založil: Radinek22 » více k tématu (počet reakcí 13)

Pěstírna v Teplicích

Znáte nějakou pěstírnu v Teplicích?

Založil: Míla » více k tématu (počet reakcí 9)

počet ryb v akváriu

Dobrý den.Chci se zeptat,kolik je možno chovat tlamovcu v 250l akváriu.Jednalo by se o 2 druhy. NEOLAMPROLOGUS CALVUS a Aulonocara sp Fire fish.Dík za odpovědi

Založil: MARTINEK » více k tématu (počet reakcí 3)

Akvaristická burza v Brně

...tak na možnou shledanou ( no krom A+I, ti asi nedoletí z Californie :-))))

Založil: Ondrášovi » více k tématu (počet reakcí 2)

Akvaristická burza v Brně

Filtr- náplň

Nejpve díky za reakce. Poaďte prosím ještě kde seženu ten biomolitan. Sorry, fakt začínám. Vráťa

Založil: Vráťa » více k tématu (počet reakcí 4)

3D-pozadí a cement

má někdo nějaké zkušenosti s cementem, jako s posypovým materiálem na 3D pozadí z polistyenu?

Založil: Vráťa » více k tématu (počet reakcí 3)

růst tlamovců

Zdravim,mam 300 litrove akvaro a v nem 15 tlamovcu velkych 4 az 5 cm a chtel bych se zeptat jak dlouho bude trvat nez narostou zhruba do 6-7 cm ? A jeste cim krmit ,aby rostli co nejrychleji ?

Založil: zacatecnik » více k tématu (počet reakcí 6)

Filtr- náplň

Ješte jeden dotaz.Mám vnější filtr Eheim bez náplně.Co kromě molitanu a keramiky použít? Rašelinu nebo uhlí?

Založil: Vráťa » více k tématu (počet reakcí 5)

Nové akva na zakázku-Plzeň

Zdravím,muže někdo poradit nějakou firmu,nebo osobu kdo udělá akva+příslušenství dle vlastních rozměrů za rozumnou cenu?myslím tím i ze spodní skříňkou a horním krytem z osvětlením.Jde hlavně o to že to chci slepit asi přímo v bytě,protože se bude jednat o akva cca 800-1000 litrů pro tlamovce.Díky za každou radu.Jsem z Plzeňského kraje.

Založil: Klitosaurus » více k tématu (počet reakcí 4)

Topení v 3D-pozadí

Mám ještě jeden dotaz. Mohu umístit topení do 3D pozadí z polystyrenu? Nebude to snižovat výkon topítka?

Založil: Vráťa » více k tématu (počet reakcí 4)

Tmavé kameny- pomoc

Dostal jsem se do svízelné situace. Zařizuji Akva 300l.a vzhledem k počasí nevím kam vyrazit na kameny. Mohl by mi někdo poradit nebo vypomoci. Dost spěchám vytřely se mi dvě samice saulosi red ve 110l a nemám to kam dát. Dík jsem z Mladé Boleslavi

Založil: Vráťa » více k tématu (počet reakcí 6)

Od kdy do kdy svitit ?

Zdravim,chtel bych se zeptat od kolika hodin do kolika svitit v akvariu ? Mam tlamovce a par zivich rostlin jestli je to dulezite Dekuji

Založil: zacatecnik » více k tématu (počet reakcí 10)

Nemocná ryba

Čao lidi, mam problem jedna ryba je nemocná a nevim co mam dělat. Je to demasonka vybledla slezli jí trochu šupiny a při plavání se křivý a plave nahlá na stranu. Zajímaví, ale je , že žere tak nevím. Dik za radu

Založil: Aktiv » více k tématu (počet reakcí 2)