Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 ............... 288

Neco na odlehceni

Jelikoz hodne lidi ma strach ukazat sve akva aby nebyli priliz zkritizovani, zacnu z druheho konce - jak by to podle mne teda urcite vypadat nemelo. Pred jistym casem jsem tady s timto rozpoutal velkou ostrou diskuzi, takze ted predestiram, ze jsem zastancem prirodniho akva, kusu prirody.Pokud mate nekdo jine esteticke citeni, timto se za sve vyroky o hnusnych umelohmotinach omlouvam.Moje akva urcite nejsou na ukazovani,ale ja se za okousane rostliny a rasu na kamenech nestydim.Prednejsi jsou ryby.PROSIM ZDRZTE SE KOMENTARU O MOZNE NARODNOSTI AUTORU.Fotky jsou postahovany z ruznych prezentaci z celeho sveta, kde se lide vetsinou svymi nadrzemi chteli pochlubit. Jestli se jim to povedlo posudte sami ... jako prvni hvezda je instalater.

Založil: Tom » více k tématu (počet reakcí 41)

Neco na odlehceni

Telmatochromis

Právě měsíc mám narozené Telmatochromis dhonti spec orange některé už mají přes 1cm.rád bych zjistil jak dlouho můžou zůstat spolu aby se nezačali rvát

Založil: NIKI 1357 » více k tématu (počet reakcí 11)

Telmatochromis

tlamovci na hladině

poradi mi někdo proč mi stále tlamovci plavou pod hladinou? jsou nažraní,vzduchování i filtr je v pořádku.teplota je tak 23=24 stupňů.

Založil: marek.v » více k tématu (počet reakcí 18)

Mé AQ po roce

Zdravím všechny a posílám foto svého AQ. Vím že vše není jak se zde píše, tak snad mě "neukamenujete"... Děkuji za všechny připomínky.

Založil: ondrášovi » více k tématu (počet reakcí 3)

Mé AQ po roce

Diskuskuse a rady

Zdravím vás kolegové, už dlouho to pozoruji a nabývám dojmu že tu řešíme spíš amtérské a dosti zavádějíci témata pořád dokola. Můj důvod proč tuto diskusi otvírám je jednoduchý, divím se vám že odpovídáte lidem kteří ani nestojí o fundovanou radu či diskusi ale jen nás tu štvát proti sobě, nechci tu nikoho jmenovat ale těch lidí tu přibívá jako máků. Mám takový pocit že tento web strácí svůj smysl, tím pádem navrhuji pro každého co chce něco smysluplného napsat o registraci, budu rád když můj názor podpoříte a chci znát vaše názory na vzniklou situaci. Pokud se to nezlepší nebudu tu chodit a nic psát, nemám čas debatovat o blbostech. PIETRO.

Založil: pietro » více k tématu (počet reakcí 17)

hodnocení nového akva

hola všichni, rozhodl jsem se jít s kůží na trh http://www.akvamalawi.com/phpBB/viewtopic.php?t=3166 díky zä Vaše názory

Založil: TomT » více k tématu (počet reakcí 13)

hodnocení nového akva

Kančíci kteří se nerozmnoží

mam kančíky, vím že je to druh který je snadný na rozmnožení, ale už jsem je párkrát rozmnožil ale teď nejdou. Nevím čím to je ale namlouvají se mají cca 26-27°C a furt nic asi už měsíc. Nevíte jaký je problém? (akva je stejný a mají tam i ukryty vše jako předtím, množil jsem je asi před 2 měsícema)

Založil: kodas11 » více k tématu (počet reakcí 8)

Termobox(domácí výroba)

Jak si vyrobit termobox pro rybky. Prosil bych pokud možno přesný návod. Mám doma polystiren na zateplování baráků.

Založil: pepan » více k tématu (počet reakcí 7)

krmit živorodkama?

Mohu cichlidy a tlamky krmit živorodkama?(př.:paví oka,....)

Založil: kodas11 » více k tématu (počet reakcí 3)

o jakou rybu jde

Pozná někdo o jakou rybu jde předem děkuji za odpověď.

Založil: NIKI 1357 » více k tématu (počet reakcí 12)

o jakou rybu jde

Kde koupit artemie

Kde se dají sehnat vajíčka artemií a kolik to asi stojí dík za odpověď.

Založil: NIKI 1357 » více k tématu (počet reakcí 2)

3D pozadí ze stavebního lepidla

ahoj dneska jsem se díval na Rady ptáka Luskutáka a ukazovaly pozadí do akva z polistirenu,a na polistirén nanášely stavební lepidlo(na polistyren a dlaždičky)chtěl bych to taky skusit...nebude pozadí závadné pro ryby když ho eště přetřu Epoxi 1200?díky

Založil: maty19 » více k tématu (počet reakcí 28)

Čištění filtru

Může někdo poradit jak čistíte hadice k vnějšímu filtru?Díky moc za každou radu.

Založil: kocicak73 » více k tématu (počet reakcí 2)

Cyphotilapia- druh ?

Oteviram diskusi o jakou variantu se jedna. Ryby stare asi 1,5 roku , velikost 10- 12 cm .

Založil: Tom » více k tématu (počet reakcí 5)

Cyphotilapia- druh ?

zajetí pěstírny.

Ahoj všichni.Když chci rozjíždět malou pěstírnu musím vytvořit biofloru jako při zajíždění akva nebo stačí jen častá výměna čerstvé vody??Dík za každou radu.

Založil: zdena » více k tématu (počet reakcí 10)

teplota pro potěr

Zdravím.Jakou teplotu a jakým zpusobem ji stabilizujete v elementkách.Dík moc.

Založil: krtek77 » více k tématu (počet reakcí 2)

Jakým lepidlem přilepit 3D pozadí

Mám takový problém,chtěl bych přilepit 3D pozadí na sklo flexibilním lepidlem,ale nevím jestli to lepidlo nebude pouštět nějaké chemikálie do vody?Prosím poraďte.Předem děkuji

Založil: Zajda » více k tématu (počet reakcí 23)

Kančík perleťák s cichlidkou papouščí

Nevíte někdo jestli mi perleťák sežere cichlidkou papouščí? Ten perleťák má tak cca 10cm a ta cichlidka cca 4cm. Ja si myslím že by je sežral ale prý ty cichlidky dokážou se ubránit tak se raději ptam.

Založil: kodas11 » více k tématu (počet reakcí 3)

Výměna filtračních náplní ve filtru Tetratec EX 700

Ahoj, chtěl sem se zeptat jeslti by mi někdo neporadil ajk mám spráně postupovat při výměně filtračních náplní (keramické kroužky, biologické filtrační kuličky, biologické filtrační médium-černý molitan) v tomto filtru. Vím že nějak postupně,abych zachoval biologickou rovnováhu a abych nezničil bakterie vytvořené ve filtru. Ale nevim přesně jak a po jaké době můžu do filtru přidávat další nová filtrační média. Předem děkuji a sem vděčný za každou radu

Založil: Fižerald » více k tématu (počet reakcí 2)

záložní vzduchování

AHOJ, potřebuji poradit jak technicky řešit záložní vzduchování při výpadku proudu. díky za radu

Založil: Pavel 200 » více k tématu (počet reakcí 5)

od jaké doby mohu převážet potěr

mam 4 měsíční potěr kančíků a od jaké doby je mohu převézt

Založil: kodas11 » více k tématu (počet reakcí 4)

cichlidka papouščí( kakadu)

potřebuji poradit jak rozmnožit tuhle rybku.A taky jak jse doopravdy jmenuje, protože jinde říkají že to je stejný druch a je počestěný (kakadu,papouščí) a jinde zase že to jsou 2 odlišné druhy. Díky moc

Založil: kodas11 » více k tématu (počet reakcí 9)

Tropheus Moorii-Orange a Ikola kombinace

Je rozumné kombinovat Tropheus Moorii- Orange 15ks a Ikola 15ks mezi sebou do akva 400l.Byli by vpuštěny najednou.Jde jen o krásu,ne na kšeft.Nebo mám dát jen jeden druh a k tomu nějaké jiné druhy?Poraďte popř.jaké?

Založil: macha » více k tématu (počet reakcí 8)

Tropheus Moorii-Orange a Ikola kombinace

"nafouknutá" zebra r/r

ahoj včera jsem si přivez chovnou skupinu zeber r/r...když jsem jí dal do akva byla "nafouklá" a držela se dál od ostatních ryb a moc neplavala držela se pořád v rohu,u chovatele jsem si toho nevšim.dneska ryba pořád ležela na dně.je to 100%samice.nevíte co je to za nemoc?jak to léčit?díky

Založil: maty » více k tématu (počet reakcí 19)

"nafouknutá" zebra r/r

živočich, co sežere černou řasu

Existuje ryba či jiný živočich, který by ožíral černou řasu a nesežraly by ho tlamky ? dík,tvoří se mi hodně na velkých šutrech a už je to úplný koberec, akva 340 l, fluval 305 + vnitřní fluval ,zářivky aqua glo - to bude asi ten problém

Založil: vlastaa » více k tématu (počet reakcí 11)