Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ............... 288

divne chovani

ahoj. Jsem amater. Dneska jsem objevil, ze samicka nejak divne krouti hubickou ... a skrz zabry ji jde jakoby kour .. takovy svetly .. neumim to vysvetlit, ale prijde mi to zvlastni. Proc by neco bileho vypoustela skr zabry? Dokazete mi nekdo poradit prosim?

Založil: Ondra_Praha » více k tématu (počet reakcí 6)

vícekomorová fitrace

má jen malej dotaz budu vyrábět fitr pod akva moc místa nemám Je důležitá výška fitru?

Založil: dejvid » více k tématu (počet reakcí 4)

Zakládání nového akvária

Dobrý den, mýslíte, že by tento filtr byl vhodný do 200l akva s tlamovci? http://levnaakvaristika.cz/?p=productsMore&iProduct=110&sName=Akvarijni-filtr-UniStar-TOP-333-1 Nevadí 2 druhy labidochromisů v jednom takto velkém akvariu? Díky za odpovědi

Založil: Artemis » více k tématu (počet reakcí 21)

Co to je za tlamovce a co o ni vite ?

S kancikem jsem se spletl, ale v praci prisla nova dodavka ryb a jestli poznate co to je. Jinak toto foto je z webu .

Založil: melanochromis » více k tématu (počet reakcí 5)

Co to je za tlamovce a co o ni vite ?

Pseudotropheus Zebra má jikry

Zdravím, dnes jsem zjistil že moje Zebra má jikry. Mám připravené odchovné akvárium 60litrové pro odchov. Mám samici Odlovit co nejdřív nebo až těsně před tím než se vylíhnou jikry?a když ju budu odlovovat nevypustí v síťce jikry z tlamy? Je to má první zkušenost každou radu rád vyslechnu.Díky moc

Založil: markyjov » více k tématu (počet reakcí 4)

Moje první Malawi (skoro:-))

Ahojte, má to 320 l, 160x40x50, vnější filtr 20x40x50, 3 komory, budoucí obyvatelé (yelowky, eureky, maingana a cribensis) se zatím dívají z vedlejší 180ky :-). Jak se vám líbí?

Založil: Petr75 » více k tématu (počet reakcí 14)

Moje první Malawi (skoro:-))

FRONTOSA "Blue Mpimbwe"

Poradí mi někdo kde koupim tyto ryby?

Založil: FISCHMAN » více k tématu (počet reakcí 3)

Pomůže mi někdo určit druh ryby?

Nemohu nikam přiřadit tyto ryby. Měl by to být pseudotropheus, ale nevím poddruh. Děkuji za radu. Omlouvám se za kvalitu, je to z mobilu.

Založil: Začátečník » více k tématu (počet reakcí 6)

Pomůže mi někdo určit druh ryby?

prosim o radu

vie mi niekto poradit o aky druh sa jedna,dakujem

Založil: tomash » více k tématu (počet reakcí 7)

prosim o radu

Kdy do společného aqua?

prosím o radu kdy dát odchov tlamek do společného aqua jakou velikost by zhruba měly mít. Nechala jsem si samičky ps.zebra a dvě (ještě nevim pohlaví jsou mladé 5měsíců) mel. auratus.Hodně jsem se s nima piplala a nechci o ně přijít.

Založil: Denis » více k tématu (počet reakcí 2)

Jaké záživky?

Zdravím. Toto téma tu bylo probíráno již cca před půl rokem, ale při prohledávání jsem ho bohužel nenašel. Proto se ptám: Jaké zářivky doporučujete (výrobce, typ, apod.). Děkuji za Vaše názory.

Založil: Adam » více k tématu (počet reakcí 20)

Nové Malawi 325 l

Po 8 týdnech zabíhaní jsem konečně mohl do akvárka pustit ryby. Rád si přečtu vaše názory popř. rady na zlepšení.

Založil: radýšek » více k tématu (počet reakcí 6)

Nové Malawi 325 l

jsem bez elektřiny

Ahoj všem, bohužel jsem bez elektřiny. Vypadá to, že díky větříku budu až do rána. Před hodinou to vypadlo, nevíte jak dlouho mi vydrží ryby, akva 450 l cca 35 ks a akva 250 l cca 20 ks, vše malawi . taky mám strach co na to bakterie v akva. Díky za každý názor a radu.

Založil: jjoseff » více k tématu (počet reakcí 5)

koupě akvarka

zdravím všechny akvaristy potřeboval bych poradit!dostal jsem akvarium o rozměrech 130*40*40!chtěl bych se zeptat jake osazenstvo se do toho akva hodí.ja bych chtěl tropheus duboisus alespon tak 12kusu. dík za odpovědi!!!

Založil: miki » více k tématu (počet reakcí 3)

použití zeolithu

koupil jsem zeolith a nevim jestli je to dlouhodobá nápln nebo se obnovuje a kupovat znova?

Založil: dejvid » více k tématu (počet reakcí 9)

tanganika zatím bez ryb

Mrkněte na předělanou tanganiku jestli se to povedlo, zatím je to bez ryb .To akvárko neni moje dělal jsem jen to pozadí.

Založil: Hříšník » více k tématu (počet reakcí 4)

tanganika zatím bez ryb

tropheus duboisi

Mám hejno a nevydařil se poměr samců a samic, potřebovala bych dát 3 samce pryč,už se začínají prát a dlouho asi nevydrží v plném počtu. Pokud by někdo měl opačný problém nebo o ně měl zájem, DARUJI.Budu ráda i za nějakou radu nebo doporučení. Děkuji Lucie- Liberecká kraj(Jbc).

Založil: Lucka » více k tématu (počet reakcí 1)

Druh rybky ???

Zdravim,chtel bych se zeptat co je tohle za rybu popr. vic info o ni.Diky moc! p.s.fotka neni moc kvalitni,ale snad bude stacit.

Založil: Myška a méďa » více k tématu (počet reakcí 6)

Druh rybky ???

Likvidace malawi

Z důvodů stěhování musím prodat ryby,jelikož bych nestihal zřídit hned nové tak nabízím : frontozy,dimidichromis,ancitrusy,zebry,jelou,kalvusy 5-8 cm za rozumnou cenu.Nechci je spláchnout do záchodu.Tel:602-723267. Jsem z Karviné.

Založil: Miroslav Pavelek » více k tématu (počet reakcí 3)

akvárium o rozměrech 110x35 v 65 cm ???

ahoj,má cenu kupovat akvárium (1000 Kč) o rozměrech 110x35 výška 65 cm? mám pocit, že rozměr 35cm je málo pro vnitřní dekoraci (3d pozadí,...)a výška 65 cm je zase moc, aby se člověk dostal ke dnu. díky za názor Pavel

Založil: pavel 200 » více k tématu (počet reakcí 4)

Akva 225l; menší, mírumilovné tlamky

Prošel jsem si tu databázi My fish, co doporučoval wladys. Vybral jsem seznam ryb, který si myslim, že by přicházeli v úvahu. Je to: Labidochromis caeruleus, Labidochromis chisumulae, Melanochromis labrosus, nějaká aulonacara. Poté jsem koukal na nějaké Cynotilapia a Metriaclima callainos, ale ty asi ne, jsou docela agresivní. Pak také na Placidochromis electra, Placidochromis sp. Electra Blackfin a Protomelas dejunctus, ale ty nejspíš ne, jsou to už trochu vjetší tlamky. Plus teda přicházejí v úvahu Saulosky, jak jste mi radili dříve. Nejlepší tedy bude zvolit jen 2, nebo 3 druhy tlamek, že? A v počtech tedy po 8? Díky moc za rady

Založil: Ravenek » více k tématu (počet reakcí 9)

rostliny v tanganyice...

potreboval bych nejake info o rostlinach vyskytujicich se v jezere Tanganyika, popripade kde je sehnat...

Založil: Dawe. » více k tématu (počet reakcí 16)

Akvárium Tanganika 570 litrů

tak uz mam konecne hotove akva, prikladam narychlo vyfoceny snimek porizeny mobilnim telefonem......chci vase nazory a vse co vas napadne....osvetleni nic moc cekam, na nove.....stojan budu casem obkladat tak se neleknete....

Založil: Dawe. » více k tématu (počet reakcí 32)

Akvárium Tanganika 570 litrů

Neolamprologus similis

Ahoj,mohl by jste mi do začátku někdo poradit pár základních rad o Neolamprologus similis. Třeba čim nejlíp krmit (z granulí nejsou moc odvázaný),trochu jdou po nitěnkách a uvidim co mi řeknou na mražený. A třeba jestli taky něco nevíte o jejich socialních vlastnostech. Mam zatim tři v menšim druhovim akvárku a příjde mi že jsou dost teritoriální. Za každou radu budu vděčnej.

Založil: mengi » více k tématu (počet reakcí 3)

co dělat s hodnotou pH

Prosím o radu mám malawi a pH je 6,6 a vyšplhat se na 7 a víc to ani náhodou díky za radu

Založil: dejvid » více k tématu (počet reakcí 11)