Diskusní fórum
Film o tlamovcích
chtěl bych se zeptat jesli někdo nezna aspoň název nějakého filmového dokumentu o tlamovcích. díky
Založil: Fillip
» více k tématu (počet reakcí 6)
yellow a demasoni
Co říkáte na kombinaci labidochromis a ps.demasoni?
Založil: pami
» více k tématu (počet reakcí 2)
samolepící pozadí
Koupil jsem na pozadí samolepící tapetu a po dvou pokusech jsou po napuštění vidět skvrny,vzduch tam není,teda bubliny vidět nejsou,tak nevím jestli je to lepidlo nebo to dělám špatně.Nemáte stím někdo zkušenost?Dík.
Založil: pami
Jaký druh tlamovce do 160l akva
Mám 160l akva 100x40x40 a chtěl bych se zeptat, jaký druh tlamovce bych mohl do tak malého akva dát (jestli takový druh vůbec je) Díky
Založil: Fillip
» více k tématu (počet reakcí 8)
pomoc při nemoci
potřeboval bych poradit co s takovou rankou. Jedna samice už jí měla a nepřežila a tak nevím jestli to bude pokračovat neboo co s tím? Děkuji za případnou radu
Založil: RAdim Dus
» více k tématu (počet reakcí 5)

chci chovat terčovce a nevim kde bych je mohl koupit lestli nekdo proda terčovce do
chci chovat terčovce a nevim kde bych je mohl koupit lestli nekdo proda terčovce do300 a nevim kde bych je sehnal tak lestli nekdo proda tečovce tak bych je koupil koupim terčovce tyrkisove nebo pižoň opakuju koupim par za 700 jeden 300 a musi to byt par stejnich nebo jeden
Založil: kuba
» více k tématu (počet reakcí 3)
Pseudotropheus Saulosi s melanochromis auratus
mohl bych do akvária dát Pseudotropheus Saulosi a melanochromis auratus akvarium má 200l díky
Založil: petter
Voda pro tlamovce
Dobry den, napsal by mi nekdo prosim, jakou vodu maji mit tlamovci? ( mam ps. zebry a ps. auratusy) Myslim tim kvalitu vody, Ph a tvrdost. Dekuju Petr C.
Založil: Sonyma79
» více k tématu (počet reakcí 8)
Kyslikove tablety ?
Zdravim , koukal sem na net a narazil na kyslikove tablety a zajimalo by me jestli s tim nekdo mate zkusenosti a zda-li se daji pouzivat misto kysliku v bombe . Diky za odpovedi. Jinak tady je odkaz na ty tablety http://shop.miga.cz/index.php?path=242_80_83
Založil: johny
» více k tématu (počet reakcí 1)
pomozte mi prosim
ako rozeznam samca a samicku Labidochromis c. yellow da sa to podla plutvi? dik
Založil: kubo
Jaký druh tlamovce na začátek
Chtěl bych začít s tlamovci ale nevím jáký druh je na začátek dobrý. poraďte mi prosím díky
Založil: Pip
» více k tématu (počet reakcí 7)
ryby v 500l akva
ahoj mam akva okolo 500l a mam tam 6ks Astatotilapia sp. 44 9ks zebra r+r 2ks ancistrus 1ks gibiceps chtěl bych eště něco přidat protože je to docela málo.myslíte že bych knim moch dát frontozy?zebry totiž dorostou taky docela velký a Astatotilapia sp. 44 můžu dát klidně pryč.díky
Založil: maty
» více k tématu (počet reakcí 13)
Co říkáte na 600L akva??
Nazdárek. Zajímal by mě váš názor na akva založené 07.2007. Pozadí vlastní výroby, vnější filtr atmann 3338 a fluval 1200 akva o rozměru d-200, v-60, š-50cm celkem 600L. svítím 10-22 4x aqua glo 30w a 4x sun glo 30w.osvětlení se spouští a zhasíná postupně. teplota 25. Díky za názory a nápady co změnit nebo upravit.
Založil: Whitelion
» více k tématu (počet reakcí 10)

Rasa hnědá,jak na ni?
Akvarko cca. měsíc. Ted se rozjela hnědá řasa. Ne moc, ale rozlejzá se. Nasadit chemku,nebo????? Dík.
Založil: JT
» více k tématu (počet reakcí 4)
moji tlamovci v akvariu
co myslíte je to dobrá kombinace pseudotropheus zebra pseudotropheus lombardoi labidochromis yellow a melanochromis auratus vypadá to dobře co
Založil: sasa
moje malá vítěrka
kolik samic mam dát k jednomu samcovi do vítěrky
Určit pohlaví
potřeboval bych poradit jak poznat samce od samice labidochromis sp. yellow?Jsou 4 měsíce staré.Dá se to určit podle velikosti že samec roste rychleji než samice?Díky za pomoc.
Založil: Vlůadimir Lis
něco s rybyčkama
ahoj lidi potřebova bych poradit koukal jsem tak nák po odkazech ale o tomhle se moc nenašel mam tlamovce vyměnil jsem jim v AQ vodu a tlamovci se drží v úkrytech ani žrát se jim moc nehce a akvárko vypadá spíš prázdně a taky se drží u dna když přeplouvaj z jedné skalky do druhé kuju za pomoc
Založil: trek
samice auratuse
Po vypusteni mladych ve vytiracce dal jserm ji spatky do spolecneho akva, ale po 2 dnech mi uhynula. Samec ji uhnal , i kdyz tam mel dalsi 2 samice, nevim proc ho zajimala jen ta jedna. vsechny 3 se s nim uz vytreli, tak v domeni, ze se chudak nazere a pribere, tak za moji chybu zaplatila zivotem,normalne uvazuju,ze ho prastim pres palici.Stalo se to taky nekomu, nebo jsem opravdu ten debil, ja ji vypiplal od narozeni a mela 9 cm!
Založil: hrbol75
» více k tématu (počet reakcí 10)
Neritina natalensis
Máte prosím někdo zkušenosti s chovem těchto šneků??? Rád bych si je pořídil do akva s kančíky a perlovkami. Jen nevím zda by to šnečci přežili :o) a jestli jsou opravdu tak výteční likvidátoři řas jak se mnohde uvádí. Moc děkuji za případné info. PETR
Založil: Pity
» více k tématu (počet reakcí 1)
Vhodné osvětlení
jaké trubice zvolit? je lépe kombinovat 2 různé. Nebo jsou nějaké specialky?
Založil: JT
povrchavá úprava 3D pozadí
chtěl bych se zaptat, jestli se na 3D pozadí používá běžná epox. pryskyřice , nebo se vyrábí nějaká potravinářska?
Založil: Petter
Melanochromis Auratus a Pseudotropheus Demasoni
Mohl bych do 200l akva dát dohromady Melanochromis Auratus a Pseudotropheus Demasoni. Díky
Založil: Dratek
» více k tématu (počet reakcí 3)
moje malá vítěrka
co potřebuju ve vítěrce aby se mi vytřeli labidochromis yelow
» více k tématu (počet reakcí 4)
Prosím o zhodnocení akvária
Akvárium je asi půl roku staré má 300 litrů.Používám venkovní filtr eheim a vnitřní shark.Osvětlení je ze tří zářivek délky 120.Prosím o vaše názory a připomínky.Děkuji
Založil: bizon1
» více k tématu (počet reakcí 7)