Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 ............... 288

křížení aulonocar

zdravim všechny chtěl bych se zeptat jestli se může vytřít samec aulonocary red rubin se samicí aulonocary red rubin albín a jestli z výtěru může něco být?ještě bych se chtěl zeptat když dám k sobě dva druhy aulonocar tak jestli se budou křížit což bych nerad.děkuji za odpovědi

Založil: Dejf » více k tématu (počet reakcí 4)

Kameny do akvária

Lávové kameny či láva jsou lehčí než běžné kameny? Kde se dají sehnat, v jakých cca velikostech a dají se rozměrově upravovat? Za info všem děkuji.

Založil: Iris » více k tématu (počet reakcí 5)

Duboisuvové umíraj

Jeden po druhým mi umíraj...........Počet,velikost akva,voda ph,dusičnany,krmení vše o.k.

Založil: mladys » více k tématu (počet reakcí 7)

Ideální počet ryb pro 850 litrové Malawi akvárium

Rád bych choval druhy jako Cyrtocara morii, Metriaclima estherae, Frontosy, Lombarďáky, Demasoňáky. Zajímá mě kolik mohu mít Frontós na takovéhle akvárium a kolik ostatních ryb, aby se cítily opravdu dobře a nestrádaly, ale zároveň chci, aby akvárium bylo co nejvíce zaplněné a nezelo prázdnotou a v něm plavaly 3 frontósky :-)

Založil: Dwarf » více k tématu (počet reakcí 6)

filtrace do dvou akvarií.

Ahoj kluci chci se zeptat jestli s tim nemá někdo zkušenosti.Mam velkej filtr a z toho filtruju 2 akvária stejně veliké.no a ona se mi voda z jednoho prelejvá do druheho jako že do jednoho de vody vic a do druheho mín tak mam strach aby mi to nepřeteklo.napadlo mě že bych je spojil trubkou ale musel bych do nich vrtat a ani nevim jak a čim se vrtá do skla.tak se chci sváma poradit jak nato.nebo co byste dělali vy aby to nepřetékalo z jednoho do druhého.díky za odpověď.

Založil: KOJ » více k tématu (počet reakcí 4)

Řasa v akvárku

Chtěl sem zeptat jak mám bojovat s řasou v mém akvárku.Chovám tlamovce. Filtrace a vzduchování mi jede pomalu nepřetržitě, voda mi cirkuluje. Svítim 2 zářivkama obyčejnýma. Nevim jak se té řasy mám zbavit. Poraď te mi prosím. Díky moc

Založil: Filipinoos » více k tématu (počet reakcí 13)

akvárium300l

mohl by mi někdo říci jak silné sklo na 300l akvárium 8 nebo 10

Založil: alena » více k tématu (počet reakcí 3)

Jak rozmnožit Ramirezky?

Potřebuju rady na rozmnožování a taky jaké prostředí je pro ně nejvíce přirozené? Díky moc za rady

Založil: Martin66 » více k tématu (počet reakcí 1)

Jak na chov Terčovců?

Co potřebuju na chov terčovců? Zatím jsem prostudoval pár stránek a zjistil jsem že potřebuju termostat, ale mě by spíše zajímalo jak zařídit akvárko, jaká velikost je nejlepší? Jaké rostlinky, osvětlení a jaká je filtrace atd.

Založil: Martin66 » více k tématu (počet reakcí 3)

Rada pro akvaristy co mají malá akvárka a chtěli by dělat Malawi

mám také malé akvárko 150l dělám pozadí a většinou při každém osobním odběru mě nějaký známý akvarista přiveze nějakou tu rybku ,takže vám ani radši nebudu říkat kolik mám v takhle malém akvárku tlamovců ,ale abych se vrátil k tématu můžu říci na mou čest,že za půl roku mě nepošla jediná rybka a barvy mají nádherné ,prostě se jim daří ,podle mne to chce opravdu dobrý filtr a hodně rostlinek ,mám naštěstí kamaráda rostlinkáře co mě dobře zásobujje .Ale abych zase někoho nepopudil ,budu ted dělat 300l akvárko s 60l biofiltrem tak se ryby budou mít jako v ráji

Založil: akvarista » více k tématu (počet reakcí 48)

jakto že?????

nazdarek lidicky jakto ze Remizerka muze do 100 litru akva a kolik jich tam potom muze? ste napsali te Lucce ze cihlidy se nemuzou dat do akva kolik se vleze teda tech remizerek do toho 100 litroveho akva dikes

Založil: Rychard » více k tématu (počet reakcí 9)

prosím o radu

co to je za druh ryby prosim o cele jmeno a jeste dotaz kolik maj mit litru akva ?? prosím

Založil: monika » více k tématu (počet reakcí 16)

prosím o radu

Pro všechny nove příchozí ,Pročtěte si forum,

urcite naleznete odpoved chce to jen napsat do toho políčka co potřebuješ a pak dát vyhledat , jestly jí nenajdete tak založte nové téma , jiste mne všichni dají za pravdu že se tu omíélají stále stejná tématm . Takže opravdu čtěte forum . Díky

Založil: Lukas » více k tématu (počet reakcí 8)

kancik meeki, nevi nekdo???

dobry den vim ze tady frčí spis afrika ale potreboval bych poradit nebo aspon naky tip. KANCIK CERVENOHRDLY cca 4 roky stary, uz tak 3 tydny nejevi zajem o potravu, mirne jakoby se zakulatel, celkem casto jenom tak splyva tesne pod hladinou ale ne ze by dychal jenom se tek dotyka celem hladiny. vypada ok, ale chovani se uplne zmenilo, vubec se nenafukuje, nepredvadi, neutoci na sumce jako driv a ted to vypada ze jeste dostal krupicku nebo neco takovyho. nemate stim nekdo zkusenosti... diky za odpoved

Založil: zanek » více k tématu (počet reakcí 4)

akvárium 300l

potřeboval bych dobre typ na výrobce akvárek, jsem ze západních čech Z Karlovarska,chci dělat 300l akvárko s 50l přepadový biofiltrem, kolik si mám tak připravit peněz ,abych nebyl překvapenej

Založil: akvarista » více k tématu (počet reakcí 7)

dotaz kolik tlamovcu do akva 100l?

prosím Vás odpověděl by mi tu někdo kolik mám mít Tlamovců afra do 100litrového akvaria a kolik samiček a kolik samců. Děkuji za odpověd! Lucie, Kocka.L@seznam.cz

Založil: Lucie » více k tématu (počet reakcí 6)

Tlamovci Malawi - trhavé, lekavé pohyby.....

zdravím akvaristy, a prosím o radu. Mám 120 l akva a v něm pseudotropheus zebra (2ks pravděpodobně samic) a pseudotropheus livingstoni (pohlaví nevím, barva těla není tak výrazná a na denním světle háže kovově modré zbarvení nejvýrazněji kolem ústního otvoru). Obsah akva se mi hodně zredukoval, neboť v minulých týdnech mi došlo k velkému úhynu. Již před týden se zdá být zas vše v pohodě, zvedla jsem teplotu na 32°C a vyměnila vodu v celém akva i písek jsem proprala. Rybky žerou jak zjednaný, nevím co s nimi je ? Mají trhavé pohyby při plavání, resp. takové rychlé pohyby i jako lekavé !!! Poraďte mi co by jim mohlo být ? Třeba nic, třeba je jich tam jen sakra málo. Co by jste mi doporučili. Díky vám všem za reakce a přeju hodně zdaru v chovech. M.

Založil: Monika » více k tématu (počet reakcí 14)

zajimave video, mrknete..

sonic.wwwcity.cz/trainedgoldfish.wm

Založil: dawwwid » více k tématu (počet reakcí 1)

frontosy????

chtěl bych vědět co nejvíce o tomto druhu cichlid.např jak velké akva???životní prostředíatd. děkuji!!!

Založil: TREK » více k tématu (počet reakcí 4)

Kolik tlamovců do akvária 100 litrů?

prosím Vás odpověděl by mi tu někdo kolik mám mít Tlamovců afra do 100litrového akvaria a kolik samiček a kolik samců. Děkuji za odpověd!

Založil: Lucie » více k tématu (počet reakcí 24)

Drsný demasonák

Vím,že je to tady pořád,ale chci se ujistit.Mám v 240L akva 4x demasonáky,5x L.Yellow,3x P.zebra red red,3x L.trewavasae a 3x M.auratus.Myslím že jich je až dost,že?Je to dobrá skladba? Všechny druhy jsou v poho.Snášejí se a nebojují mezi sebou,až na jednoho samce z demasonáků.Pořád pronásleduje druhého samce z P.demasony.Je to dost dominantní samec a přitom jsou všichni stejně velcí.Je znich ale nejhezčí zbarvením.Ten pronásledovaný samec má dost potrhanou ocasní ploutev.Doroste to časem?

Založil: pidanek » více k tématu (počet reakcí 13)

Jaký světelný výkon do 500L akva ?

Jak sillné a kolik zářivek do 500L akva s plochou hladiny 93 dm2 a výškou hladiny 55cm .

Založil: Otazník » více k tématu (počet reakcí 3)

mám přerybněné akvárko nebo ne?

mám ve 150l akvárku 8 zebra red 6 socolofi 4yelou 4 demasoni 4melanochromisi všechno dorost 5-6 cm daří se jim perfektně jsou ve skvělé formě

Založil: Hříšník » více k tématu (počet reakcí 11)

Melanochromis auratus

mám 4 auratusi jsou jim tak 4 měsíce mají okolo 6-7 cm ,zatím absolutně nedokážu poznat jestli některej bude samec , jsou stejně zbarvení do žluto černé jako samice a dva tam jsou dominantnější,jak dlouho mám ještě čekat mám jim sehnat pořádnýho samce nebo mám ještě počkat

Založil: akvarista » více k tématu (počet reakcí 51)

Tanganika poradte

Chtěl jsem se zeptat na chov těchto ryb - Lamprologus Calvus,lamprologus brichardi,leleupi děkuji

Založil: Rybana » více k tématu (počet reakcí 4)