Diskusní fórum
JAKÉ RYBY DO 200L
AHOJ MÁM AKVA 200L A V NĚM KANČÍKY ČERVENOHRDLÉ A AKARY HNĚDÉ.CHTĚL BYCH KNIM JEŠTĚ NĚJÁKÉ CICHLIDY ALE NEVÍM JAKÉ PROTOŽE VĚTŠINA CHCHLID JE AGRESIVNÍ.ZA VAŠE RADY DĚKUJI
Založil: chovatel
» více k tématu (počet reakcí 6)
Jaké osvětlení použít do akva...
Prosím, poradíte jaké je nejvhodnější osvětlení do akvarka? Aby se dařilo rybám i rostlinám...
Založil: Jakub
» více k tématu (počet reakcí 4)
scháním piskořky
je tu někdo z okolí Č.Budějovic a má piskořky a mohl by jich pár postrádat nebo kdo by mi je poslal třeba poštou jestli to jde díky
Založil: Ivan
» více k tématu (počet reakcí 11)
můžu to tak zkombinovat
mám 2 akvária 240l 100x60x40cm dxšxv a 150l 95x35x45 v tom větším akváriu mám momentálně 7 frontos 5cm velkých a 5 brichard 2cm velký a v menším akvárku mám 4 zebry 3 aurátusi 3 johany a 3 yellou všechny mají tak 7cm což je při tak malém oběmu nevyhovující počet a proto přemejšlim který druh bych moh dát mezi frontosy aby to bylo v poho samozřejmě je to jen na čas než pořídím větší akva pro frontosy počítám tak rok a půl a bude tak 600 nebo700l pak to všechno přehážu takže by mě taky zajímalo jestli to ten rok a půl ty frontosy v tom 240l akva vydrží bez toho aby se nějak trápily díky za rady
Díky moc je to ta leveretti
Jinak jsem si to našel na akvaristovi a je to sumeček, aspoň to tam píšou, díky moc za pomoc...Jinak s tím lepším obrázkem nemůžu sloužit, šance vyfotit ho znova je nula. Je skoro pořád někde zalezlý... http://www.akvarista.cz/web/galerie/index.php?page=view&id=1246
Založil: Martin66
» více k tématu (počet reakcí 3)
Prosím o identifikaci
Chlapi můžete mi identifikovat tohoto pravděpodobně sumce? Nevím jakou záhadou se mi to dostalo do akvárka k alonacarám, ale je tam a nevím co to je za druh...díky moc za pomoc
Založil: Martin66
» více k tématu (počet reakcí 7)
Nemocný Bichirek. Poraďte
Ahoj všem, Dnes ráno jsem si všimnul, že se můj bichirek uhořovitý, kterého mám v nádrži společně s afrikou chová nějak divně. Pohyby má hodně nekoordinovaný, chová se zmateně a chvilkama se přestává hýbat třeba ve vertikální poloze a je jako chcíplej, stačí do něj ale jen strčit, on se kousek někam odplazí a scepení zas. Když jsem si ho prohlídnul zblízka, tak je jako šedivě chlupatej, po celym těle má jemný kraťoučký , bílý, průsvitný chloupky, který se mi zdá pohybujou. Nevíte někdo co by to mohlo být??? Ty chloupky mi připadaj jako nějaký paraziti a fakt se bojim, aby se mi to nerozneslo na celou nádrž, tak nevim jestli ho mám rovnou chytit a zlikvidovat, nebo počkat do zítra poradit se ve zverimexu a zkusit to nějak léčit. Proto vás prosim, jestli jste někdo na foru zkuste poradit. Děkuju jenda
Založil: jenda
» více k tématu (počet reakcí 1)
Menší změna ?
Zdravim dnes me akva prodelalo menší změnu jak se vám líbí?
Založil: metalic :-)
» více k tématu (počet reakcí 11)
kde seženu plankton
CHci se zeptat kde seženu plankton.prodávají ho i v akvaristice?jsem začátečník.
Založil: KOJ
nepřijímají potravu
Asi pred měsícem jsem si koupil osm kusů tercovců cca 7 cm,čtyři znich se těsí dobré kondici ,ale zbylé čtyři kusi apsolutně nepřijímají potravu at jim předkládám cokoli,jsou znacně plaché, čim to může být,prosím poradte.Předem děkujitokrejci@seznam.cz
Založil: tomuna
pozadí z polystyrenu
dobrý den dnes jsem dotvořil pozadí a tohle z toho vzešlo,poraďte jaké ryby dát do akva 130x50x50cm.
Založil: prcek
» více k tématu (počet reakcí 8)
Melanochromis auratus
Prosim vás chtěl bych se zeptat jestly by šlo krmit malé jedince sušeným žloutkem děkuji moc a prosil bych odpověd na e-mail
Založil: mrkni
Hynek Dařbuján
Zdravím, chci se zeptat, nevíte někdo, jestli se dá podívat o víkendu, konkrétně v neděli v Čáslavi do pěstírny k Hynkovi Dařbujánovi?
Založil: Matos1
Optimální náplně do filtru FLUVAL 205 ???
Rád bych, kdyby mi mohl někdo poradit na základě svých zkušeností, jaké druhy filtračních náplní a konkrétně do kterých košů je optimální použít ve filtru FLUVAL 205 - nebo prostě stačí používat základní náplně, které jsou součástí nového filtru? Nádrž 200l, obsah tlamovci, přísavka thajská, bez živých rostlin. Díky
Založil: Vlasta
Xenotilapia nigroglabiata red princess
Co na to říkáte? Tohle je absolutní novinka.
Založil: js
Nevite kde sehnat ?
Nevíte kde sehnat Piskořky ( šneci ) plzen
Založil: Lukas
» více k tématu (počet reakcí 5)
kontakt na cirkusáka
prosím cirkusáka ,až se zde objěví, at mi dá na sebe kontakt a nebo, at mě kontaktuje na můj mail.chtěl bych vidět ty citronově žlutý zebra red blue. co tvrdíš, že je máš
Založil: akvarista
» více k tématu (počet reakcí 12)
Pseudotropheus demasoni
Ahoj mam dotaz,jak se dá poznat sameček a samčka u Pseudotropheus demasoni a v jakém stáří se mohou začít tak třít nebo popřípadě v kolika je to tak centimetrech(odhadem).díky za odpovědi.
Založil: KOJ
rozměr akvária
jaký rozměr akvária je vhodný pro hejno tropheusů čítajících 20 kusů stačilo by 150x60x45 dxšxv
» více k tématu (počet reakcí 13)
zebra red blue
chtěl jsem se zeptat na tyto rybky , ještě jsem u nikoho neviděl tu nádhernou citronově žlutou formu u samiček .Vždy nějaký chovatel tvrdí že tyto rybky má, ale má jen samičky zbarvené do oranžova ,existuje tato žlutá forma, nebo je to jen přibarvené na netu ,pokud tyto rybky někdo máte ozvěte se ,přikládám foto
Založil: akvarista
Hledám někoho, kdo má tlamovce a je z Prahy 5 (ideálně metro Luka)
Zdravim. Bydlim nedaleko metra Luka, a sháním někoho, kdo by byl ochotný prodat nějaké tlamovce... Případně měnit apod...
Založil: Matos
» více k tématu (počet reakcí 2)
neznámý tlamovec
nezná někdo tohohle tlamovce Pseudotrophur lanisticola
Založil: jeir
» více k tématu (počet reakcí 14)
Kdy je pohlavní dospělost?
Zdravím,chci se zeptat,za jak dlouho dorůstají Tlamovci do pohlavní dospělosti.Rok,dva,tři... a v kolika centymetrech zhruba.Mám Malawu,ryby kolem 5-6 cm.Rostou rychle? Díky
Založil: pidanek
» více k tématu (počet reakcí 6)
Vnější filtrace
Prosím,potřebovala bych poradit jaký filtr do 375l akvárka s tlamovci.Díky Jana
Založil: Jana
Problém s malými šneky!!!!!!!!!
Ahoj lidicky.......mam uz rok pekne zarizne malawi 250l s 12-ti rybami(aceuiky a zebry) a posledni 2 mesice mam obrovske probvlemy se šneky....kdyz rano rosvitim tak nasbiram u dna i hrst tech malych potvor!!!! uz nevim jak na ne.....vyvyril jsem kameny, trochu brobral sterk a vyhodil vsechny rostliny aby se mi tam nemnozili,.....a jako ze do chemie bych moc nesel.....zatim sem nemel zadny problem zadnou nemoc ani uhyn....co treba nejakou rybu??? nebo krunýřovce....existuje neco takového??
Založil: Dawe.
» více k tématu (počet reakcí 12)