Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 ............... 288

krmení Sera san

Chtěl bych vědět, zda má někdo dlouhodobé zkušenosti s krmením Sera san u Tropheusů. Je opravdu tak dobré, jak se všude uvádí? Dík za poznatky.

Založil: drsonek252 » více k tématu (počet reakcí 7)

hrbohlavec africký

shaním Hrbohlavce africkeho (steatocranus causarius),prosil bych kontakty na nějaké chovatele nebo pěstírny,akvaristiky.předem díky

Založil: Pavel Laube » více k tématu (počet reakcí 2)

Jakého by jste my doporučily žrouta řas k Perlovkám Červeným s potěrem

Dospělé Perlovky Červené - velikost samec 7 cm a samice 5cm ( pár s potěrem ) , jinak ještě 2 samce 5-6 cm a samici 4-5 cm . Potěr 50 + ( počet ) velikost potěru 0,5 cm .Nádrž 250 l , úkryty 3x kokos . Díky ,

Založil: Lukas » více k tématu (počet reakcí 1)

Nevíte čím krmyt potěr Perlovky červené

Mohu si koupit k Perlovkám Červeným když maji potěr, Perlovky Červené - 5 ks potěr 50 + ( počet ) velikost potěru 0,5 cm , nádrž 250 l , úkryty 3x kokos , dospělé Perlovky Červené , velikost samec 7 cm a samice 5cm ( pár s potěrem ) , jinak ještě 2 samce 5-6 cm a samici 4-5 cm . A čím mám krmyt potěr . PS obrázek vyhledán na internetu takže jestli někdo poznává svojí Perlovku tak se omlouvám . A jak velká by měla být Přísavka Thajská a jestly stačí jedna nebo více ???

Založil: Lukas » více k tématu (počet reakcí 10)

Nevíte čím krmyt potěr Perlovky červené

nádrž pro frontósy

poraď te mi jaký by byl vhodný rozměr pro cca 7 frontós v dospělosti má představa je 180x60x60cm dxšxv je to dostačující nebo bych měl pozměnit rozměry děkuji za rady

Založil: Ivan » více k tématu (počet reakcí 7)

Mohl bych dát Přísavku Thajskou mezi Perlovky Červené

Mohl bých dát Přísavku Thajskou k Perlovkám Červeným když mají potěr , Perlovky Červené - 5 ks potěr 50 + ( počet ) velikost 0,5 cm , nádrž 250 l , úkryty 3x kokos , dospělé Perlovky Červené , velikost samec 7 cm a samice 5cm ( pár s potěrem ) , jinak ještě 2 samce 5-6 cm a samici 4-5 cm .

Založil: Lukas » více k tématu (počet reakcí 6)

Mohl bych dát Přísavku Thajskou mezi Perlovky Červené

Pozadí do akva????

Nemá te někdo skušenosti jak se dělá polistyrénové pozadí????

Založil: haro » více k tématu (počet reakcí 15)

TetraTec nebo Fluval???

Ahoj chtěl bych poradít s výběrem filtru externího na akvárium o objemu 500L?Jde mi hlavně o tyto dvě značky.Nebo jestli je dobraj tak i Atman.Jde mi hlavně o výkon a objem filtru.S Fluvalem mám zkušenosti,ale o ostatních si nechám rád něco říct.Díky

Založil: Tomáš Zrůst » více k tématu (počet reakcí 19)

sumci a cichlidy??

Taky bych se chtěl zeptat jak je to se sumci s cichlidama je náká možnos mít s cihlidama sumce jestli jo tak jaké druhy???a mam mírnější cichlidy lab.cromis yelow pseodo.socolofi .....?????děkuji.

Založil: haro » více k tématu (počet reakcí 6)

věk cichlid???

Chtěl bych se zeptat jak se tak průměrného věku cichlidy dožívaj???

Založil: haro » více k tématu (počet reakcí 1)

Pseudotropheus socolofi

Zdravím,mohl by někdo poradit jak rozeznaz pohlaví

Založil: Fuksino » více k tématu (počet reakcí 2)

Má někdo z vás zkušenosti s chovem velkých amerických cichlid ??

Nechci vás tady zatím možná zbytečně otravovat konkrétnějšíma otázkama ohledně něčeho, čemu tento web není urččen, aby mě třeba někdo nesprdnul. Zatím by mě zajímalo jestli je tu někdo kdo by mi mohl poradit ohledně chovu velkých amerických cichlid jako třeba : Parachromis managuensis, Astronotus ocellatus, Amphilophus labiatus atd. Děkuju všem za ochotu a pochopení. Jenda

Založil: Jenda » více k tématu (počet reakcí 4)

Chovatelé, nebo pěstírna tlamovců

Ahoj všem,nevíte někdo o chovatelích,nebo pěstírně tlamovců okolo Litoměřic,severní čechy.Dík

Založil: prcek » více k tématu (počet reakcí 17)

Pseudotropheus saulosi

Ahoj mám dotaz k těmto rybám.Může být malá skupinka těchto ryb tak 1+3?Vím,že lepší je jich víc,ale chci pořídit více druhů.Díky

Založil: Tomas M. » více k tématu (počet reakcí 3)

Pseudotropheus elongatus mpanga

Chtěl bych se zeptat jestli je Pseudotropheus elongatus mpanga hodně agresivní nebo málo???

Založil: trek » více k tématu (počet reakcí 4)

akvarijní kryt

Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat jak řešíte odrazovou plochu nad trubicema zářivek v krytu akvárka a jak je to s krycím sklem na akvárku,prý dost stíní.děkuji za rady.

Založil: prcek » více k tématu (počet reakcí 3)

kam s rybama při rekonstrukci akva?

Přátelé poraďte, chtěl bych dát do akva 3D pozadí. Problém je v tom že akva musí být prázdné.Nemáte někdo nějaký nápad kam s rybama. Jde asi o 20 kousků v průměru asi 9 cm. Mám akva asi 40 l ale to bude málo... Napadly mě potravinářský plastový nádoby ta mají 50 l ale co na ten plast ryby? Prosím poraďte.Díky moc H.

Založil: homer » více k tématu (počet reakcí 7)

Prosím o radu

Ahoj.U kořene řitní ploutve se mi u jedné zebry udělal vřed či co.Nevíte někdo jak jí toho zbavit?Přikládám foto.Děkuji za pomoc

Založil: Tomas M. » více k tématu (počet reakcí 4)

Připojení biofiltru

Měl bych dotaz.Nemáte někdo zkušenosti s tímto zapojením biofiltru?Chtěl bych to realizovat.děkuji za vaše rady.Martin.

Založil: prcek » více k tématu (počet reakcí 3)

Připojení biofiltru

Úmrtí rybky-socolofi

Dobré poledne,prosím o radu.Chovám 6 Tlamovců, velikost cca 5 cm.Najednou mám o jednu rybku méně,včera večer ještě byly všechny.Je možné, pokud umřela, že ji do rána snědly sumečci (mám 2 Krunýřovce skvrnité,Panceříčka a Přísavku thajskou)?Díky.Hanka

Založil: Severanka » více k tématu (počet reakcí 4)

Nemoc,otrava???

Ahoj.Mám problém se samicí Pseudotropheus saulosy coral red.Samice je zavěšená pod hladinou nežere a divně kolíbavě občas plave.Nevim jestli to má nejakou souvislost,ale po výměně vody se mi přestali všechny ryby třít.Přestavěl jsem také kameny v akva.Jestli je to vodou,jaké by jste doporučily spolehlivé prostředky na měření vody.Děkuji za odpovězení mého vyčerpávajícího dotazu.Děkuji

Založil: Tomas Zrůst » více k tématu (počet reakcí 1)

Pseudotropheus zebra red-red Nemoc ?

Zdravim, potřebuji radu ohledně ryb Pseudotropheus zebra red-red udělali se na nich takový černý tečky viz foto a já nevim jestli je to nějaká nemoc nebo je to normální maji to na sobě asi 3 měsíce, jiné příznaky nemoci nemají,vytírají se,žerou,všechno v pohodě. Budu rád za každou radu Dík

Založil: Ala » více k tématu (počet reakcí 6)

Pseudotropheus zebra red-red Nemoc ?

Instalace 3D pozadí

Zdravím ve spolek, rozhodl jsem se předělat interier akva (510 L)včetně vlepení 3D pozadí silikonem. Jak dlouho bude silikon schnout postačí 24 hodin??? Vydrží stavajicí osádka akva (cca 50 tlamovců) po tu dobu v plastovém sudu opatřeném vzduchováním bez jakékoliv filtrace ??? Předem děkuji za všechny rozumné rady.

Založil: Karlos » více k tématu (počet reakcí 5)

Úplný začátečník prosí o radu

Zdravím všechny příznivce afrických ryb. Chci si založit akvarko s tlamovci a rád bych se o tom s nějakým chovatelem pobavil. Mám nádrž 200l s 3D pozadím. Pokud budete mít někdo náladu a čas prosím ozvěte se mi mám velkou řadu dotazů. Děkuji Michal ICQ 229220442

Založil: micrak » více k tématu (počet reakcí 3)

Úplný začátečník prosí o radu

zelený písek

začal mi nějak zelenat písek jenom trochu jako normální řasa nevypadá je taková hodně světle zelená nevíte někdo co to může bejt a jak se toho zbavim bez chemie

Založil: Ivan » více k tématu (počet reakcí 1)