Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 ............... 288

Bílé tlamky u thropheus moori orange, problém nebo normální ??

Dobrý poledne všem, před pár dny začaly těmto rybám bělat tlamky, nejvíc u nejdominantnějšího samce. Je to normální a nebo to mám začít nějak řešit ?? Díky Jenda

Založil: jenda » více k tématu (počet reakcí 8)

prosím o radu

chtěl bych se zeptat jak velký dorostou demasonky a jestli se jim stratí ta sitě modrá,černá??????????

Založil: haro » více k tématu (počet reakcí 7)

kolik rybek do 200l

Prosím o radu kolik rybek do 200l.akvária.Jedná se mě o Labidochromis Yellow,Pseudotropheus demasoni a zebra.Děkuji za odpověď.

Založil: Petra » více k tématu (počet reakcí 17)

Filtr pod pisek

Chtel sem se zeptat jak moc pomuze s cestenim akva filtr pod pisek dekuji za rady:D

Založil: jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj » více k tématu (počet reakcí 5)

Nimbrochromis venustus

Prosim poradte mi oteto ribje oc nejvic dekuji......moccc.

Založil: akvarkom » více k tématu (počet reakcí 18)

Nimbrochromis venustus

Labidochromis liwingstonii

Prosim poradte mi otomto druhu vse co vite dekuji moc za rady :o)

Založil: akvarkom » více k tématu (počet reakcí 6)

Labidochromis liwingstonii

vyklepávat či nevyklepávat ??

Ahoj všem, zajímal by mne váš názor na odchov prcků. Je fakt, že jsem si nepořizoval ryby proto, abych se honil za mladejma a chtěl na nich vyděláva, ale mám teď nacpanou jednu zebru, jednu yellow, jednu Maingano a jednu Hongi a prostě se mi nechce nechat je ty prcky vypustit mezi ostatní, kteří by si na nich ledatak smlsli, jako se nám to už několikrát stalo. Myslel jsem si, že bych ty malý nechal v tlamce co nejdýl a pak je opatrně vyklepal do zvláštní nádrže. Co si o tom prosím myslíte ?? I kdybych je měl u nás do zverimexu dávat zadarmo, tak si myslím že by určitě mohli nadělat spoustu radosti. Dík Jenda

Založil: jenda » více k tématu (počet reakcí 10)

Odchovny na Brodsku

Poradí mi někdo,kde na Uhersko Brodsku,nebo Uhersko Hradištsku,najdu odchovnu tlamovcu,nebo sumečku?Díky

Založil: cervik » více k tématu (počet reakcí 2)

Neolamprologus leleupi leleupi

Poradte mi estli se tito druhy snesou???......Labidochromis caeruellus,Neolamprologus brichardi.metriaclima esherea,Neolamprologus leleupi leleupi prosim poradte mi o leleup leleup jak je agresivni atd......

Neolamprologus leleupi leleupi

Labidochromis caeruellus yellow

Prosim poradte mi otom to druhu co nejvic kolik dorusta atd ..dekuji za rady...

Založil: akvarkom » více k tématu (počet reakcí 2)

Labidochromis caeruellus yellow

Neolamprologus brichardi?

Nevim estli je to tento druch prosim poradte mi oteto ribje co nejvic jak je velka cim nejlepe krmit jak je agresivni mam ju a chcu se oni neco dozvjedet dekuji mockrat:)

Neolamprologus brichardi?

Metriaclima esherea

Prosim dodejte mi otetoc ribje co nejvice jak je agresivni,velkanarocna poridil sem si tento druch:)

Založil: akvarkom » více k tématu (počet reakcí 7)

Metriaclima esherea

nějak se mi nedaří

prosím poraďte mi čím to je,že mi u anubiasu hnědnou listy a jak to dám do pořádku

Založil: Ivan » více k tématu (počet reakcí 1)

zebra red blue

stejně jsem nedostala zatím odpověd jakou barvu mají zebra red blue ,mě je chovatel prodal jako jasně oranžové a mají být krásně žluté ,to se ta barva v dospělosti změní ,nebo jsou již od mládí žluté a já mám nějaké křížence zebra red red

Založil: alena » více k tématu (počet reakcí 3)

poradte prosím???

poraďte prosím kolik se může dát tlamovců do 240L akva jestli že mam celou zadní část z lávových kamenů a hodně dalších schovek děkuji?????????????

Založil: haro » více k tématu (počet reakcí 6)

Nelíbí se mi to

newim proč ale něco tomu chybí, co váš názor?

Založil: Stück » více k tématu (počet reakcí 12)

Nelíbí se mi to

Jake svjetlo nad akva pro tlamovce??

Jake svjetlo se hodi do malavi??

Založil: ŠMEJD » více k tématu (počet reakcí 2)

paradte mi druch tlamovce kteri je pjekni a nemnel bi chibjet v akvariji s tlamovci

Poradte mi prosim nejaki druch ne přiliš naročny.dekuji ya rady!!:)

Založil: akvarkom » více k tématu (počet reakcí 8)

Vzduchování ??

Dobrý den, dcera dostala k Vánocům nové akvarium (60 l)- Set. vše je přítomno (topení, filtr, ...) bohužel však chybí vzduchování, které u staršího používáme. Je možné, že by výrobce nechal na zákazníkovi, aby si toto dokoupil (což se mi nezdá, neboť je tam i krmení a prostředky na úpravu vody) nebo není vzduchování v takovémto akváriu potřeba ? Děkuji

Založil: nikos » více k tématu (počet reakcí 5)

zebra red blue

přeji krásné vánoce ,chtěla bych se zeptat jak má přesně vypadat zebra red blue ,jeden chovatel mě prodal údajně zebra red blue, vím, že samičky mají být jasně žluté ,ale tyhle jsou spíš do oranžova a samec je šedý až fialový ,je to nějaká mutace ?

Založil: Hříšník » více k tématu (počet reakcí 2)

Porucha filtru??

Ahoj mám dotaz ohledně mého filtru Fluval 305.Je v provozu cca 3 měsíce a poslední dobou ho musím pořád častějí prát.Dost se snížil průtok.Zajímalo by mě jestli máte někdo podobný problém,nebo je to normální,že se časem filtr sám takhle ztahne?Filtr z kraje běžel na polovinu ale teď už na plno..Ptám se na to proto jestli se na to vůbec uzná případná záruka,nebo ne.Děkuju za pomoc při řešení problému.Přeji všem návštěvníkům tohoto fora klidné ničím nerušené svátky a šťastný Nový rok

Založil: Tomas Zrůst » více k tématu (počet reakcí 7)

Nádherná ryba

I kdyz to neni zrovna tlamovec ,nicmene je opravdu nadherna. Jen kdyby to nebyl krizenec. Bohuzel : Julidochromis transcriptus X Altolamprologus calvus . Vice krizovatek na : http://burnel.club.fr/horreur_hybrides.htm

Založil: Tom » více k tématu (počet reakcí 1)

Nádherná ryba

Nádrže na odchov

Před rokem jsem si pořídil 500l akvárium do kterého jsem nasadil 60ryb (jen Malawi).Akvárium mám jako dekorační ,nikdy jsem nepočítal z odchovem.Rybkám se daří velmi dobře a před týdnem jsem zjistit u tří samic potěr v tlamě.nechci je nechat osudu a mám v plánu pořídit odchovné nádrže.Poraďte prosím jak velké nádrže pořídit ,kdy vylovit samice,kolik samic na jednu nádž a kdy začlenit mladé do hlavního akvária .Děkuji za odpověď

Založil: koubi » více k tématu (počet reakcí 9)

pozadí z lávy

chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s lávou lepenou na zadní sklo tak jako je břidlice jestli se to nechá dobře lepit a jak to potom vypadá

Založil: Ivan » více k tématu (počet reakcí 2)

Tanganyika Cichlids in their natural habitat

Ahoj prosím o radu kde sehnat tuto knihu od mistra Koningse. Předem děkuji za odpovědi.

Založil: js » více k tématu (počet reakcí 2)