Diskusní fórum
Mám tu jednu amazonku
Tak Vam tu davam jednu amazonku na zhodnoceni.
Založil: jarda
» více k tématu (počet reakcí 8)

cena cichlidy
kolik přibližně stojí pestřenec tanganický? ani sem tuto krasavici neviděla zatím v obchodě. díky
Založil: lenka
» více k tématu (počet reakcí 3)
Thiosíran sodný
nevíte někdo kolik thiosíranu sodného se dává do čerstvé vody na odstranění chloru? Nechci rady typu "nech vodu odstát" atp.,potřebuji přesné dávkování.
Založil: Míša
co je tak složitého??
..a copak je tak složitého na chovu tlamovců?? Pokud budu mít dostatečně velké akva..správnou vodu..její péhá..dusičnany apod..úkryty..písek..filtry..osvětlení..množství ryb...správné krmení..tak to nemůže špatně skončit.Tak-že vo co de??!!:-)
Založil: mladys
» více k tématu (počet reakcí 18)
ahoooooj.....
no nazdááár..........................................
Založil: mladys
» více k tématu (počet reakcí 1)
nepřehnal jsem to
koupil jsem si vnitřní čerpadlo Atman 202 je na 400-600l a mám 240l nádrž poraďte mi prosím jestli máte zkušenost jak snížim proud vody všechen kal mi zvedá a nebo jsem vůl měl jsem koupit slabší
Založil: Ivan
» více k tématu (počet reakcí 5)
marně jsem hledal rybičky
koupil jsem v akvaristice dvě krásně zbarvené rybky rodu pseudotropeus ,podle prodavače to měli být mírumilovné snášenlivé rybky navečír jsem je dal do společného akvárka s neonkami parmičkami , večer se nic nedělo a ráno jsem tam měl jen prázdé akvárko jen ty dvě barevné rybky tam zůstali nevíte kam se poděli ostatní nenašel jsem ani jejich kostry
Založil: Hříšník
Pseudotropheus livingstonii
Dobry den, mam v akvariu 2 kusy Pseudotropheus livingstonii a jeden vyrostl do své velikosti cca 8cm a druhy kus vůbec neroste. Zakoupila jsem oba ve velikosti 3cm. Ta jedna vůbec neroste. Nevite čím by to mohlo být ? Dík moc za radu. Ema
Založil: Ema
Mohu odhchovat mladé rybky ve tmě?
Ahoj, planuji poridit mensi akvarko pro mlade primo do uzaviratelne skrinky pod hlavnim akvariem. Vadi rybam uplna tma? Muze mit nejaky vliv na jejich vyvoj? Behem krmeni bych svitil. Diky za odpovedi. David
Založil: Dawwwid
» více k tématu (počet reakcí 23)
Jak se vám libí
Zdravím udělal jsem si nový pozadí do akva jak se vám líbí. Avka ještě není hotové. Vzor http://www.akvarista.cz/web/clanky/clanek-72
Založil: metalic.
» více k tématu (počet reakcí 12)

Založení chov.hejna
Zdravým všechny Mám 30ks(7cm) Tropheus moorii Lupota a mám dotaz po jaké době si mám dělat hejno a přebytečný samce dávat stranou.(porad te poměr)Děkuji
Založil: Rybaryk
» více k tématu (počet reakcí 14)
malý dotaz ( perlovka )
Moc se mi líbí perlovka červená můžu si jí koupit k zebrám auratusum a yellow rybám prosím o radu nechci udělat blbost pořidil jsem si akva 240l d100cm š60cm v40cm max 20 ryb díky
» více k tématu (počet reakcí 2)
molitanovej válec
nevíte kde sehnat molitan do akvárijního filtru? potřeboval bych rozměr pruměr 10 délka 45cm nebo i kostku 10x10x45 pokud možno černou barvu dík
Založil: jardax
křížení zebra red red
může se křížit zebra red red s zebra red blue?a jak vypadaj takový rybky?
Založil: Hříšník
akvárium Viktoria
Ahoj tlamovkáři :-) mám jeden neodborný dotaz, proč všichni máte akvárka Malawi nebo Tanganika, ale nevedou se biotopy z Viktoriina jezera? Poraďte laikovi, díky Pavel
Založil: P.avel
Dotaz na filtr Fluval
Mám akvárium 500 l. s tlamovci a potřeboval jsem koupit nový filtr.Rozhodoval jsem se mezi TetraTec EX 1200 a Fluval 405.Nakonec zvítězil Fluval,ale když se dívám na různá fóra,tak všude doporučují TetraTec. Jsou snad s Fluvalem špatné zkušenosti? Filtr už mám objednaný,tak se jenom ptám jestli jsem neudělal hloupost.Díky.Petr V.
Založil: P.V.
» více k tématu (počet reakcí 7)
co to může znamenat
nerozumim chování mích rybek jsou v houfu uprostřed akvária a vůbec neplavou jenom když jim dám nažrat a pak se vrátí zpátky a nebo se furt schovávají a to nedělali nevíte čim to může být
Proboha co se mě skřížilo ?
Ahoj.Mám v akva tyto druhy Elogantus 4x,Zebra Red-Red 3x,Auratus 2x,Chipokae 3x,Yellow 3x a Acei 3x.Od druhu Red-Red mě asi před rokem chcípnul samec a zbyly dvě samičky (5cm) a sameček (3,5cm) jako potomci.Teď ale koukám a jedna ze samiček má plnou hubu vajíček...s kým asi? Poradí někdo? Prosím. Akva 300 litrů,zaběhlé.Děkuji.
Založil: supervht
REKNETEMI JAK TO VYPADA CO VILEPSIT
To to je moje akva a do roku budu mit 300l a iprece vitknete mi cokoliv a poradte co tam nesedi?
Založil: akvarkom
tropheus moorii
CHtěl bych se zeptat jak se tento druch chova a jak je agresivni do jak velkeho akvarka dat?
Založil: ............
» více k tématu (počet reakcí 16)
Ještě pohlaví druhého Maingao
Jeste jedna fotka k urceni pohlavi diky. Ta oranzova skvrna na hrbete je P.red.red v pozadi
Založil: jopa

Určení pohlaví Maingao
Prosim kdo je znate - o jake pohlavi se jedna u obrazku? Diky . Mam totiz 4 a vbec nemaji snahu se trit tak nevim co jsou vlastne zac.
Založil: jopa

Nedojde ke křížení (?)
Máte někdo společně Placidochromis a Aulonocara? Nejsou to druhy příliš příbuzné, nedojde ke křížení? Uhlídá si každý své samice? Ď.
Založil: kokos
Zavzdusneny filt
zdravim mam filtr tetra 1200, uz asi pul roku a najednou se mi zacal z niceho nic zavzdusnovat, hadice sem prosel filtr rozebral, vycistil, ale nic moc platny. Nevi nekdo co s tim? Dik
Založil: zzeli
Demasoni, nemoc?
Prosím pomozte, ve st jsem si přinesl domů 15 ks demasoni, akvárium 240 l, jsou tam ještě hongi(6) a yeloow(7), hongi i yellow jsou nádherně zbarvený. Všechny ryby normálně plavou, normálně (hodně) jedí, honí se, schovávají se. U demasonek mi připadá barva hodně vybledlá. Pozoroval jsem roztřepené ploutve, jen u demasonek, myslím si, že to bylo stresem, už se jim hojí. U jedné demasonky černý flek na boku, nepravidelného tvaru, jakoby černé okraje šupin. Přikládám foto. Lepší nemám :( a mít nebudu, fotil kamarád, nemám foťák.
Založil: Radovan
» více k tématu (počet reakcí 9)