Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 ............... 288

powerhead ac 201

mám powerhead ac 201.v poslední době se zvýšila jeho hlučnost. Chrochtá.Poradíte jak ho utlumit? Dosud několik let velmi tichý chod. Dík

Založil: radar » více k tématu (počet reakcí 11)

Tlamovci mi velice zásadním způsobem ničí rostliny.

Mám pouze 3 velice odolné druhy rostlin (různé anubiase). Tlamovci nejdříve začali ožírat pouze mladé lístky, nyní devastují naprosto vše. Zkoušel jsem i změnu stravy orientovanou více na rostlinou, ale ani to nepomohlo. Přemýšlel jsem, že bych si udělal takovou nádrž něco jako sanatorium, pro poničené rostliny, jako že bych nakoupil všechno dvakrát a různě to přesazoval a tak, nebo znáte někdo něco lepšího a měně složitého ? Děkuji.

Založil: Shakalik » více k tématu (počet reakcí 41)

nové akva misto stareho kam ryby?

mozna si poridim takových 600L akva a dam ho na misto te 200 co mam tet coy ynamena ji vypustit ale kam s rybama myslite ze se 6x Ps acei ,4x Lc yelow a 5x Ps zebra muzou vydrzet tak tejden v 60 L ? nebo to bude spatné? popr co by ste poradili vy?

Založil: Marty » více k tématu (počet reakcí 11)

tanganika a malawi

mám akva 150x50x60 a chtěl bych trop.moorii,duboisi,cyrtocara moorii a lab.yellow.je to možné dohromady a kolik asi?dík

Založil: pavel » více k tématu (počet reakcí 9)

No neni to zajimavy

Dostal jsem 3 měsicní Metranicima esthe 1 samec 4 samice a teť když jim je 5 měsiců už má jedna samička v tlamce jikry (ta největší)

Založil: Chmila » více k tématu (počet reakcí 7)

Bichir Kalabarský

Má někdo zkušenosti s touto rybou mezi tlamovci.Už jsem měl s tlamovcemi i murénu,ale během dovolené ji švagrová pověřena krmením,po předchozím upozornění,že to stačí jednou za týden stejně překrmila a potrava zahnila,takže ryba uhnila taky.Ale co se týká mého dotazu,do té doby byla muréna mírumilovná,až na jeden útok,ale to se stalo při krmení a stačil jsem tomu zabránit.Ovšem před koupí murény jsem se různě informoval a každý mě odrazoval od koupě,ale mé skušenosti jsou vesměs pozitivní.Tak se ptám na Bichira,protože jsem o něm četl různé věci a nevím co si mám vybrat.Za odpovědi moc děkuji.

Založil: Petr.V. » více k tématu (počet reakcí 15)

zase kur, ale teď trochu jinak

tak to vypadá, že někdo začal psat pod ménem kura, newim proč, ale měl by toho nechat, trochu to mate

Založil: Luk » více k tématu (počet reakcí 7)

Výzva všem diskutujícím s kurem

prosím všechny učastníky tohoto fóra, aby už utnuli nesmyslné debaty s kurem a věnovali se tématu tohoto webu, což je TLAMOVCI AFRICKÝCH JEZER. děkuji.

Založil: Rocky » více k tématu (počet reakcí 12)

Nemoc ??????

Potřeboval bych poradit nové včerejší ryby se mi začali škrábat o kameny a písek.Dal jsem před tím do akvária(včera)jedlou sodu.Akvárium je drobet zakalené.Jak rybkám pomoc než je dám do společenského akvária.jedná se o auratusi a saulosi.Děkuji za pomoc.

Založil: Tomáš Zrůst » více k tématu (počet reakcí 10)

Výběr zářivky

Ahoj.Potřeboval bych poradit s výběrem fialové zářivky 120cm dlouhé.Od jaké firmy?Druhý dotaz: máte někdo zkušenosti se sušenou artemii pro potěr?Děkuji všem za odpovědi

Založil: Tomáš Zrůst » více k tématu (počet reakcí 6)

cyrtocara moorii

Jaké máte kdo zkušenosti s touto rybou?

Založil: matto » více k tématu (počet reakcí 2)

Krmení pro tropheusi

Prosím vás, jaké suché krmení doporučujete pro tropheusi?

Založil: ar » více k tématu (počet reakcí 3)

Prosím o identifikaci

prosil bych o název nebo aspon spekulaci co by to mohlo být za druh? tvarově mi připomínaj saulosáky ale barvou to nevim už vubec.... předem diky...

Založil: lada 2 » více k tématu (počet reakcí 5)

prosba NEŽERE MI RYBA :(

obracím se na Vás s otázkou zda je možno poradit, proč mi 2 roky starý tlamovec nežere?? měnil jsem vodu v akvarii a ostaní ryby (jiné druhy jsou ok )JEN TLAMOVEC MI UŽ 3 TÝDENNEŽERE, POTRAVU OPČAS VEZME DO TLAMY APAK JÍ ROZMĚLNÍ A VYPLIVNE. také změnila barvu dost zesvětlala, voda v akvarii je 27 stupnu a ph + dusík a ostaní jsou ok díky za odpověd ady .)

Založil: ady » více k tématu (počet reakcí 8)

tlamovec-jaký druh?

Prosím poraďte jaký tlamovec se nejlépe množí?nějaký menší druh do 15cm.Díky za odpověď!

Založil: Ondy » více k tématu (počet reakcí 8)

odchov aulonocar a moori

Zdravím, mám v akva aulonocary jacobfreibergi a cyrtocary moori. Oba druhy se poprve vytřeli a samice mají v tlamkách jikry.Zatím jsem nikde nenarazil na údaj,po jaké době se potěr vykulí. Jen jaký je přibližný počet mláďat /30-50/ Zajímalo by mě to kvůli odlovení samice. Je to jako u jiných těch 21 dní? Děkuji.

Založil: petr s » více k tématu (počet reakcí 16)

aké osadenstvo?

Chystám sa založiť 260 l Malawi. Som začiatočník, tak prosím o radu akou zostavou rýb by ste odporúčali začať aby vznikli čo najmenšie problémy. Ď.

Založil: DAN » více k tématu (počet reakcí 10)

začínám: Osvětlení?

Zdravím vás, zakládám malawi akvárko. Víceméně mám ve všem jasno. Jediný v čem tápu je osvětlení. Akvárko bude mít rozměr 100x65x55cm (šxhxv) - cca 350l. Nebude stát u stěny, ale bude průhledové. Předpokládám 90cm zářivky. Nevím ale kolik a jakých - ? Díky za každou radu. Honza

Založil: hanz » více k tématu (počet reakcí 4)

rozdíl v růstu ?

proc je jedna ryba z cele snušky asi o 3 mm mensi ? jeto normalni nebo je to naka vada?

Založil: Chmila » více k tématu (počet reakcí 7)

akvarko 550l

Pořídil jsem si akvarko 60x60x160cm a budu kupovat na okrasu skaláry, ale porád nevím kolik. Potom chci koupit vnější filtr ale nevím jak veliký a jakou firmu vybrat, potřebuji aby mi neničil kytky. Děkuji za rady Pavel K. Kadaň tel. 776 33 44 01

Založil: Pavel K » více k tématu (počet reakcí 4)

Jak dlouho se líhnou jikry ancistruse?

prosím o info jak dlouho se líhnou jikry,samec je hlídá již 4 den.

Založil: Jarka » více k tématu (počet reakcí 3)

Rozmer Filtru Fluval 205

Prosim tych co vlastnia tento filter aby mi napisali presne rozmery filtru. Nikde som ich nenasiel...:-( Chcem si najprv spravit skrinku tak aby som ho do nej skril. Dakujem...

Založil: stefan 111 » více k tématu (počet reakcí 2)

Mohou být spolu?

Ahoj, Mohou být spolu v jedné nádrži 200 litrů tyto druhy? : PS.Zebra 3x, Chipokae 2x, Elogantus 5x, Auratus 2x, Yellow 4x.Vím, že Auratus jsou trochu prudší ale zatím to nevypadá.Jedná se mi především o Chipokae, kteří jsou zatím menší a neznám je.Díky Petr

Založil: supervht » více k tématu (počet reakcí 9)

vrubozubci -nemoc?

Od znameho jsem dostal 2 vrubozubce asi 25cm.Dal jsem je do 150l akvaria.Zpočatku plavali po nadrzi, ale ted polehavaji na boku.Voda 24c ph 6,5.Akvarko zarostle rostlinama.Před nima tam byli neonky a gavunci.

Založil: jami » více k tématu (počet reakcí 2)

Sciaenochromis fryeri

mate s touhle rybou nekdo naky zkusenosti? myslim tim jaky asi akva pro hejno o kolika kusech popr co knim muzu prideat aby mi to nepozrali atp.

Založil: Chmila » více k tématu (počet reakcí 18)