Diskusní fórum

Stránky 1 ............... 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 ............... 288

3D pozadie lacnejsie ako vyroba doma na kolene !!!

http://www.superpreis.pl/index.php/cPath/40_44_50 Na tejto stranke ponukaju 3D pozadia a ine akva zariadenie za vyborne ceny. Ma to ale jeden hacik je to Polsky shop. Skusal niekto nieco podobne objednavat? ako by sa dalo k tomu dopracovat? Rozvoz maju UPS co je male+ ,ale ako sa dorozumit je VELKE- :-( este kurz 10.zl-72kč-95sk

Založil: stefan 111 » více k tématu (počet reakcí 4)

zabonozna solna nebo buchanky ci dokonce virnici

jake krmivo je z toho nejlepsi pro odrostlejsi poter? mate s tim nekdo zkusenosti?

Založil: Chmila » více k tématu (počet reakcí 7)

Výběr filtru

Prosim poraďte mi jaký si mám koupit vnější filtr do mého akvária. Díky za odpovědi

Založil: Filipinoos » více k tématu (počet reakcí 2)

Rada prosím prosím

Dobrý den pořídila jsem si nové akvárko a chtěla jsem si pořídit pár Pseudotroperus Sauli Jak poznám samce od simice?

Založil: titana » více k tématu (počet reakcí 8)

Tetra Tec EX 1200

Mohu použít tento filtr do nádrže 400 litrů? Jaké s ním máte zkušenosti? Dík.

Založil: Emil » více k tématu (počet reakcí 1)

Aklimatizace tanganických importů

Zanedlouho mi přijdou moje první importy a tak jsem chtěl znát více názorů a postupů na jejich aklimatizaci, abych někde neudělal chybu.

Založil: js » více k tématu (počet reakcí 15)

Zase jedna neznama

Zase jedna neznama, teda alespon pro mne. Prosim, prosim o urceni.

Založil: jarda » více k tématu (počet reakcí 6)

Kameny v akváriu

V akváriu se mi všude děla takovej bílej povlak i voda je jiná.Vypadá to jako bílá řasa.Mam podezření na kameny.Jsou bilé s velkýma dírama proplavou v nich ryby.Koupil sem je v kameninach prej to tam lidi berou do akvárek.Mohl by to bejt vápenec?Škoda že nemam fotku.Co s tim musí se celý akvárko dělat znova?Startovací ryby plavou v pohodě.

Založil: Tomáš Zrůst » více k tématu (počet reakcí 5)

Jaky je to Tlamovec?

Nevite o jaky druh Tlamovce se jedna?

Založil: Filipinoos » více k tématu (počet reakcí 7)

prosim o nazor

Zdravim vsetkych, tak som sa snazil drzat rad, ubral piesok/je do 5cm/, pridal skaly podobnej farby a zoradil ich s ukrytmi, resp. ako keby popadane z utesu. Mam z toho ovela lepsi pocit ako prvy krat, rovnako pre ryby samotne, ako aj z estetickeho hladiska. Prosim o nazory. Dakujem.

Založil: Peeto » více k tématu (počet reakcí 20)

neni jich tam moc?

hoj mam v 170 litrech vody bez kamenu 21 dospelej ryb 5 PS zebra ,6 ps socolofi (2 prodam),4L c yelow a 6 Ps acei neni to moc z hlediska agresivity vodu neresim ta je v poradku ale nejsem si jistej jestli to pro ty ryby nezacina bejt srtes.diky za odpovedi

Založil: Chmila » více k tématu (počet reakcí 7)

Vodevzdorne patice na zarivky

Nevite nekdo kde v Brne sehnat tyto patice na T8, s krytim IP67? V Karsu na Cejlu to nemaji ani v zadnym Bauxxxxx. Uz to schanim celkem dlouho, takze prosim o radu.

Založil: Buri » více k tématu (počet reakcí 9)

Jak na tlamovce

Jsem začátečník,dostala jsem tlamovce a nevím co je to za druh.Připravila jsem jim 280l akvárko.Ph vody 6.5,mám ji nějak upravit a kolik má mit stupňů.Chtěla bych poslat několik fotek ale nevím jak.Děkuji za radu Zlata

Založil: Zlata Odvárková » více k tématu (počet reakcí 2)

Přidání rostlinek do zaběhnutého akvária

Zdravim chtěl bych se zeptat jestli je možné do akvária, kde už sou ryby (tlamovci) přidat nějakou tu rostlinku? P.S. Akvárko je napuštěné cca 14 dnů Díky

Založil: Filipinoos » více k tématu (počet reakcí 7)

kameny a štěrk z moře

Ahoj,mám v plánu si založit akvárium a dovezl jsem si štěrk a kameny z moře,stačí je propláchnout a můžu je dát do akvária?!Nebo po případě jak by jsem to mě udělat.DIK!

Založil: Novák Petr » více k tématu (počet reakcí 1)

identifikace zachráněnců

tak jsem dneska zachránil tydle dva kousky od jednoho pavoočkaře když si je koupil začali se mu ty jeho "žraloci" ztrácet a tak se rozhod se jich zbavit. Absolutně neví co že si to koupil pani mu prej řikala že teda masožraví rozhodně nejsou :) No mám v akva zebry a yellowi tak by mě zajímalo co jsem jim to tam vlastně nasadil? všem předem dík za pomoc p.s.: prej mu to bylo prodáno jako samec se samicí

Založil: rosomák » více k tématu (počet reakcí 17)

Ryby na prodej

Nemáte někdo na prodej Elongatusa a Saulosi?Nejlíp z Plzně

Založil: Tomáš Zrůst » více k tématu (počet reakcí 1)

Nově založené a napuštěné akvárium

Zdrar lidi, po dlhsom zvazovani som sa rozhodol prvy krat pre zriadenie akva pre cihlidy. Pripajam fotku. Skusenosti s tym ziadne nemam, akurat som si zhanal vsetku moznu dostupnu literaturu a cital a cital. Tak snad som nejaku velku chybu neurobil a cihlidy sa budu citit ako doma. Pokial Vas niekoho nieco napada, cim im este viac priblizit ich prirodzeny domov, tak let me know please. Ocenim kazdu radu. Ryby planujem vpustit dnes 2-3 kusy nejaka najodolnejsie, pre zahajenie nitri.. a cihlidy az po mesiaci. Akvaristike zdar! :) Jo a este som neni definitivne rozhodnuty ake a kolko ryb idealne do prave takehoto akva vpustit. Poradite? johanni + nieco yellow? 4:1 samica vs samec? To by bolo tak akurat hadam. Akva nie je velke, ma 180l, resp 101x41x51 snad to zvladnu tie rybky :)

Založil: Peeto » více k tématu (počet reakcí 31)

Samice Akary Potocní

Zdravím scháním samici od Akary Potční cena nehrje roli děkuji.

Založil: metalic » více k tématu (počet reakcí 7)

Jak upravit vodu

Chtěl bych se zeptat jaké je optimum vody u tlamovců ph,ch,kh.A jak případně vodu upravit.Radši bez chemie.Díky všem za odpovědi

Založil: Tomáš Zrůst » více k tématu (počet reakcí 9)

žive rostliny

Chtel bych se zeptat,začinam z živejma rostlinama a nevim jak je v akvarku uchytit aby nemuseli bejt v tech kvetinačich.Diky za odpoved.

Založil: Vita » více k tématu (počet reakcí 2)

Pryskyřice na pozadi

Nekolikrat jsem tady četl o naterach priskyřici na 3D pozadi.Co je to za pryskyřici a kde se da koupit?Diky za radu.

Založil: Vita » více k tématu (počet reakcí 9)

Líbí se vám moje akvárium?

Je to 150tka,ale pracuje se na 300litrech:o))

Založil: charliecl » více k tématu (počet reakcí 31)

JE TO TĚŽKÉ?

Lidičky mám otázku. Mám doma akva které má 60l.nechal jsme si na něj udělat kryt ze dřeva a mám strach že je těžké.váží 8kg.Myslíte že je to těžké či ee???Zas když si uvědomím že by se to mohlo rozložit na celou plochu akva.

Založil: Drak » více k tématu (počet reakcí 2)

Břidlice k rybam

Nevite nekdo jestli nevadi rybam břidlice?Jak se ma spravne ošetřit ošetřit než ji date do akvaria.

Založil: Vita » více k tématu (počet reakcí 2)